loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Beats urBeats

Musiikin ystäville, jotka haluavat täydellisen äänen ja tyylin yhdistelmän. Kestävät urbeats-kuulokkeet tuottavat puhtaan äänen huippukevyessä paketissa. Kullanvärinen, hopeanvärinen tai tähtiharmaa metallikuori sopii täydellisesti yhteen puhelimesi kanssa. Sotkeutumaton johto ja johtoon liitetty mikrofoni mahdollistavat saumattoman vaihtamisen musiikin ja puheluiden välillä.

Beats Tour

Beats Tour² -kuulokkeet on suunniteltu aktiiviseen elämään. Erilaiset pehmustevaihtoehdot varmistavat kuulokkeiden pysymisen mukavasti päässä. Hien- ja vedenkestävät kuulokkeet kestävät aktiivisen elämän kolhut, joten voit heittää ne huoletta laukkuusi ja nauttia niiden erinomaisesta äänenlaadusta minne ikinä menetkin. 

Beats Powerbeats2

LeBron Jamesin inspiroimat Powerbeats -kuulokkeet mahdollistavat tinkimättömän harjoittelun ja nostavat treenisi uudelle tasolle. Powerbeats2-kuulokkeissa teho ja voima yhdistyvät hien- ja vedenkestävyyteen. Säädettävät korvakiinnikkeet pitävät kuulokkeet paikallaan ja mahdollistavat treenaamisen musiikin vauhdittamana.

BeatsX

BeatsX-kuulokkeet ovat täydellinen, langaton kumppani. Nauti aidosta ja selkeästä äänestä koko päivän jopa 8 tunnin akunkeston ansiosta. Fast Fuel -toiminto tarjoaa sinulle viiden minuutin latauksella kaksi tuntia äänentoistoa. Ainutlaatuinen Flex-Form-kaapeli tuntuu miellyttävältä koko päivän, ja sitä on helppo kantaa mukana taskussa. Säädettävät korvanapit sopivat yksilöllisesti, ja hyvin istuvat siivekkeet pitävät napit vakaasti paikoillaan.

Beats Powerbeats2 Wireless

Kaduilta kentille – Powerbeats2 Wireless -kuulokkeet antavat vapauden treenata missä tahansa. Langattoman Bluetooth®-yhteyden kantama on yli yhdeksän metriä, joten saat liikkua vapaasti ja keskittyä olennaiseen. 6 tunnin akku antaa virtaa treenata loppuun saakka. Jos akku on päässyt tyhjäksi, 15 minuutin pikalatauksella saat tunnin lisää keskeytymätöntä toistoa. 

Beats Powerbeats3 Wireless

Vie treenisi uudelle tasolle Powerbeats3 Wireless -kuulokkeilla, jotka tarjoavat jopa 12 tuntia akun käyttöaikaa. Se riittää useampiinkin treeneihin ja hyvin istuvat korvapidikkeet tarjoavat parhaan käyttömukavuuden ja -varmuuden. Fast Fuel -toiminto tarjoaa sinulle viiden minuutin latauksella tunnin äänentoistoa. Kuulokkeet sietävät luotettavasti hikeä ja vettä ja kaksoiskaiuttimen akustiikka tuottaa dynaamisen äänen vauhdittamaan treeniäsi.

Beats EP

Beats EP On-Ear -kuulokkeet tuottavat mestarillisesti viritetyn äänen. Niiden ilman akkua toimiva design tarjoaa rajattoman määrän musiikin toistoa. Sulavalinjainen ja kestävä runko on vahvistettu kevyellä ruostumattomalla teräksellä. Beats EP -kuulokkeet ovat Beatsin oivallinen uutuus dynaamista kuunteluelämystä kaipaaville musiikinystäville.

Beats Solo 2

Suunniteltu mukavuutta unohtamatta. Beats Solo2:n kaareva panta tuntuu päässä yksilöllisesti muotoillulta. Ergonomisesti kallistuvat ja kääntyvät kupit täydentävät luonnollisen istuvuuden ja varmistavat parhaan mahdollisen äänentoiston. Lisäksi kuppien ensiluokkainen materiaali auttaa haihduttamaan lämpöä ja minimoimaan äänihäviön.

Beats Solo 2 Wireless

Nauti Beats Solo Wireless -kuulokkeiden kirkkaasta ja dynaamisesta soinnista missä ikinä liikutkin. Beats Solo2 Wireless -kuulokkeet tarjoavat Bluetooth®-teknologian avulla liikkumisen vapautta, johon perinteiset johdolliset kuulokkeet eivät pysty. Panta ja kupit asettuvat miellyttävällä tavalla päähän ja pysyvät mukana menossa. Kestävät, taitettavat ja langattomat kuulokkeet ovat täydellinen valinta musiikin kuunteluun liikkeellä. Tarkka ja laaja-alainen akustiikka varmistaa täydellisen kuuntelukokemuksen. Beats Solo2 Wireless -kuulokkeilla pääset lähemmäs musiikkia.

Beats Solo3 Wireless

40-tuntinen akun käyttöaika tekee Beats Solo3 Wireless -kuulokkeista täydelliset joka paikan luurit. Fast Fuelilla saat viiden minuutin latauksella kaksi tuntia äänentoistoa. Nauti palkitusta Beats-äänestä ja 1-luokan Bluetooth®-kuuntelun langattomasta vapaudesta. Pehmustetut kupit ovat säädettävät, joten kuuntelu sujuu miellyttävästi koko päivän.

Beats Studio

Beats Acoustic Engine tekee kuuntelukokemuksesta intiimin, henkilökohtaisen ja aidon. Beatsin oma DSP-ohjelmisto tuottaa juuri sen tunnekokemuksen, jonka Dr. Dre, Jimmy Iovine ja muut musiikkiteollisuuden suurimmat rock-, hip-hop-, pop-, R&B- ja elektronisen musiikin tuottajat haluavat sinun kokevan. Beats Studio -kuulokkeissa on mukautuva melunvaimennustoiminto ja ladattava akku. Lisäksi voit vastata puheluihin, ohittaa kappaleita ja säätää äänenvoimakkuutta RemoteTalk-johdosta.

Beats Studio Wireless

Beats Studio Wireless -kuulokkeissa on kaksitilainen mukautuva melunvaimennustoiminto, ja ne toimivat ladattavan akun voimalla langattomasti. Vastaa puheluihin, hyppää kappaleiden yli ja säädä äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista. Bluetooth®-yhteyden avulla voit nauttia musiikista langattomasti jopa 12 tunnin ajan. Johtoa käytettäessä akku kestää 20 tuntia. Beats Studio Wireless -kuulokkeet hehkuvat taattua Beats-energiaa ja -intoa ilman liikkumista rajoittavia johtoja. 

Beats Pro

Beats Pro -kuulokkeiden huippuluokan ääni muodostuu kirkkaista ylä-äänistä ja jykevästä bassosta. Kääntyvät kupit, pehmustettu panta ja kaksi Daisy Chain -ääniliitäntää takaavat lyömättömän studiokokemuksen. Kevyt teräs- ja alumiinirakenne saavat äänen soimaan tasapainoisesti.

Beats Pill +

Beats Pill+ on suunniteltu kulkemaan mukana ja täyttämään huone täyteläisellä ja kirkkaalla äänellä, joka on sekä voimakas että tarkka. Sulavalinjaisesti muotoillun Beats Pill+ -kaiuttimen käyttö on intuitiivista ja sen upeat ominaisuudet tuovat ihmiset yhteen tarjoamalla ainutlaatuisen jaetun kuuntelukokemuksen.