loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Beats urBeats

Designade för musikälskare som eftersträvar den ultimata kombinationen av ljudkvalitet och stil – urBeats levererar rent ljud i en ultralätt och slitstark konstruktion. Ett robust metallhölje i guld, silver eller rymdgrått passar perfekt till din telefon. Med den trasselfria kabeln med inbyggd mikrofon kan du enkelt växla mellan musik och samtal så att du alltid får perfekt ljud och oavbruten musik.

Beats Tour

Beats Tour²-hörlurarna är gjorda för att klara ditt höga tempo, och det finns flera anpassningsalternativ så att du kan lyssna bekvämt hela dagen. Hörlurarna klarar fukt och vatten otroligt bra, och du kan ta med dem i väskan när du vill kunna lyssna på oslagbart ljud oavsett vart du är på väg.

Beats Powerbeats2

Powerbeats 2-hörlurarna har inspirerats av LeBron James och hjälper dig att arbeta hårdare och ta din träning till en högre nivå. Powerbeats2 förenar kraft och slitstyrka med svett- och vattentålighet. De inställbara öronbågarna håller hörlurarna på plats så att musiken ger dig energi under träningen..

BeatsX

BeatsX-hörlurarna är det perfekta trådlösa tillbehöret för ett liv i farten. Upplev ett klart och autentiskt ljud hela dagen lång, med upp till åtta timmars batteritid. Ladda hörlurarna i fem minuter med Fast Fuel-funktionen, så kan du lyssna i två timmar till. Tack vare den unika Flex-Form-sladden kan du bära lurarna bekvämt hela dagen och smidigt stoppa dem i fickan. Med öronpluggarna i olika storlek får du skönare passform, och vingspetsarna ger ökad stabilitet.

Beats Powerbeats2 Wireless

Powerbeats 2 Wireless har inspirerats av LeBron James och är utformade för att utmana det vanliga och få sportutövare att nå oanade höjder. De nyutformade lätta, trådlösa hörlurarna med kraft från dubbla element har det mäktiga ljudet och prestandan som behövs för att hålla farten uppe under hela träningspasset.

Beats Powerbeats3 Wireless

Ta ditt träningspass till nästa nivå med Powerbeats3 Wireless-hörlurarna. De har flexibla öronkrokar med skön passform och ökad stabilitet samt upp till 12 timmars batteritid vilket är tillräckligt för flera träningspass. Ladda hörlurarna i fem minuter med Fast Fuel-funktionen, så kan du lyssna i en timme till. Svett- och vattentåligheten gör dem pålitliga att använda, och de dubbla drivelementen ger dig ett dynamiskt ljud genom hela träningspasset.

Beats EP

Beats EP on-ear-hörlurar ger perfekt balanserat ljud. Den batterilösa designen ger obegränsad uppspelning och den eleganta, hållbara bågen är förstärkt med lätt rostfritt stål. Beats EP är den perfekta introduktionen till Beats för alla musikfantaster som vill ha en dynamisk lyssnarupplevelse.

Beats Solo 2

Beats Solo 2 har utformats med finjusterad akustik som gör att musiken låter precis så som artisten hade tänkt sig, och finns i en mängd olika färger som låter dig uttrycka din personlighet och din stil. Strömlinjeformade, lätta och slitstarka – Beats Solo 2 är kompakta hörlurar som är perfekta för att ta med dig musiken vart du än går.

Beats Solo 2 Wireless

Beats Solo 2 Wireless är det perfekta tillbehöret för ett aktivt liv tack vare hörlurarnas tåliga hölje och den kompakta, vikbara designen. Du slipper trassliga kablar, vare sig du sitter på tunnelbanan, dansar i vardagsrummet eller jobbar vid skrivbordet. Om batteriet tar slut kan du dessutom ansluta hörlurarna med sladden och lyssna så länge du vill. Dessa exklusiva passar perfekt i ditt liv, vart det än tar dig.

Beats Solo3 Wireless

Beats Solo3 Wireless har upp till 40 timmars batteritid och är perfekta för att användas varje dag. Ladda hörlurarna i fem minuter med Fast Fuel-funktionen, så kan du lyssna i tre timmar till. Upplev prisbelönt Beats-ljud och lyssna trådlöst med Bluetooth i klass 1. De vadderade öronkåporna kan justeras så att de sitter bekvämt hela dagen.

Beats Studio

Beats Studio har det ikoniska Beats-soundet med tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling), plus ett laddningsbart batteri som räcker i 20 timmar och RemoteTalk-kabel. Studio-hörlurarna har all den energi och kraft som förknippas med Beats.

Beats Studio Wireless

Beats Studio Wireless har tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling), ett laddningsbart batteri – och är utan kabel. Svara i telefonen, hoppa över låtar och justera ljudvolymen direkt från hörlurarna. Med Bluetooth®-förbindelsen kan du lyssna på musik trådlöst i upp till 12 timmar, och upp till 20 timmar om hörlurarna är anslutna till en ljudenhet. Beats Studio Wireless-hörlurarna har all den energi och kraft som förknippas med Beats fast med ännu större frihet.

Beats Pro

Beats Pro med sin kristallklara diskant och djupa bas ger en förstklassig ljudkvalitet. Dessutom finns vridbara öronkåpor, ett vadderat huvudband och två ljudutgångar med kedjekoppling för äkta studioupplevelse. Hörlurarna är gjorda i lätt stål och aluminium, med ett robust ljud inuti.

Beats Pill +

Beats Pill+ är utformad för att du ska kunna ta med den överallt och för att fylla rummet med detaljrikt och klart ljud som är både mäktigt och distinkt. Med sitt avskalade gränssnitt är Beats Pill+ användarvänlig, och de spännande funktionerna ger lyssnarna chansen att dela en unik musikupplevelse.