loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Tervetuloa Back to School- kampanja sivulle! Alta löydät valikoituja tuotteita mitkä auttavat sinua koulun aloittamisessa. Skrollaamalla sivustoa alaspäin löydät tuotteita kategorioittain ja jos haluat nähdä kaikki tuotteet tietystä kategoriasta klikkaa: "Näytä kaikki".

Näytä kaikki
image
Näytä kaikki
Qnap NAS erikoishintaan!
Qnap NAS erikoishintaan!

Näytä kuvia, musiikkia, tai videoita TV:n kautta DLNA:n ja AirPlay streamauksen avulla

Siirry kampanjaan
Opintomenestyjä
Opintomenestyjä

Uusi akateeminen vuosi on taas alkamassa, hemmotele itseäsi uudella työkoneella jossa on tarjoushinta opiskelijoille ja opettajille.

Vie minut kampanjaan
Näytä kaikki
Näytä kaikki
Mitä eroa on Office 365 -palvelupaketeilla ja kertaostoksena hankittavalla Office-ohjelmistolla?

Office 365 -tilauksen mukana saat asennetut Office-sovellukset: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access (Publisher ja Access on käytettävissä vain PC-tietokoneessa). Voit asentaa Office 365:n useaan laitteeseen, mukaan lukien PC-tietokoneisiin, Mac-laitteisiin, Android-tableteihin, Android-puhelimiin, iPadeihin ja iPhoneihin. Lisäksi saat Office 365:n avulla sellaisia palveluita kuin verkkotallennustilaa OneDrivessa ja Skypen puheluminuutteja kotikäyttöön. Kun käytössä on aktiivinen Office 365 -tilaus, käytettävissä on aina Office-sovellusten viimeisimmät versiot. 

Office kertaostoksena sisältää sellaiset sovellukset kuten Word, Excel ja PowerPoint, joita voi käyttää yhdessä tietokoneessa tai Macissa. Sovellukset eivät päivity automaattisesti. Viimeisimmän version saa ostamalla Officen uudelleen seuraavan version tullessa markkinoille. Nykyiset kertaostoksina hankittavat Office-sovellukset ovat Office 2016 for Windows ja Mac-versio. Office kertaostoksena ei sisällä mitään Office 365:en sisältyviä palveluita. 

Näytä kaikki

Lukion pitkään ja lyhyeen matematiikkaan ja korkeakouluihin •

TI-nspire CX CAS on Texas Instrumentsin symbolinen värinäytöllinen grafiikkalaskin. Laskin soveltuu esim. insinööriopintoihin ja lukion pitkään matematiikkaan. Uusina ominaisuuksina edellisiin TI-nspire CAS -versioihin verrattuna mm. taustavalaistu värinäyttö, ohut ladattava akku, lisää muistia ja mittalaiteohjelmisto.

image
Näytä kaikki
Näytä kaikki
Näytä kaikki
Näytä kaikki