loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

ideacentre Y900

Todellista tulivoimaa

Koville pelaajille tarkoitetun Lenovo Ideacentre™ Y900:n kanssa olet taas pelin herra:  se tarjoaa uusinta Intel® Core™ i -sarjan prosessoritehoa ja NVIDIA® GeForce® GTX -näytönohjausta. Säädä siis jokainen asetus maksimitasolle – ja vie pelisi uudelle tasolle.

Pysäyttävä ulkonäkö

Läpinäkyvällä sivupaneelilla näytät, että olet tosissasi. Se tuo esiin Ideacentre Y900:n maalatun sisäpuolen, siistin 34 L -kotelon ja sisäisen kaapeloinnin. Lisäksi sen saa helposti irti liu'uttamalla, joten lisäjäähdytyksen järjestäminen tai uusien komponenttien asentaminen sujuu hetkessä.

Suunniteltu täydelliseen pelin hallintaan

Pidä arkkivihollisesi jatkuvasti varpaillaan. Irrotettavien etutuulettimen ja virtalähteen pölysuodatinten ansiosta Ideacentre Y900:n huolto on mutkatonta. Voit siis panostaa enemmän siihen, minkä osaat parhaiten: vastustajiesi kyykyttämiseen.

Muistia ja tallennustilaa – sinä määräät pelin hengen

Uskomattomassa pelitornissa on voima pitää sinut ja pelisi toiminnan eturintamassa. Siinä on neljä kiintolevyaseman laitepaikkaa, joista kussakin on jopa 2 Tt tallennustilaa. Lisäksi sen neljä DIMM-paikkaa tarjoavat huikeat 64 Gt muistia. Ideacentre Y900 voidaankin räätälöidä juuri sellaiseksi kuin haluat.

Anna sen loistaa

Kun toiminta näytöllä käy rajummaksi, Ideacentre Y900:n sisäiset ja ulkoiset LED-valot hehkuvat pehmeästi – niin kuin tuhka, jollaiseksi vastustajasi poltat.

Virtuaalitodellisuutta tukeva grafiikka

NVIDIA® GeForce® GTX -näytönohjainkortit tarjoavat tehokkaan seuraavan sukupolven ympäristön mukaansa tempaavalle virtuaalitodellisuuskokemukselle. Vaikuttava virtuaalitodellisuus vaatii seitsemän kertaa enemmän grafiikkasuoritustehoa perinteisiin 3D-sovelluksiin ja -peleihin verrattuna. GeForce GTX pystyy tähän, sillä siinä on supernopea kuvataajuus ja ainutlaatuiset virtuaalitodellisuusominaisuudet, kuten moniresoluutioinen varjostus. Suorituskyvyn, kuvanlaadun ja latenssin taso on juuri oikea, joten virtuaalikokemus on aina häikäisevä.

image