loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Tomb Raider HERO image

Astu legendaarisen Lara Croftin kenkiin eeppisessä kuolemattomuuden etsinnässä maailman petollisimpien ja syrjäisimpien alueiden läpi. Koe kiihkeää sissitaistelua, jossa on uusia aseita, poikittaismekaniikkaa, rakentamista ja äänettömiä taitoja, jotka tekevät pelaamisesta elokuvamaisen kokemuksen. Mikään ei herätä Laran seikkailua henkiin niin kuin GeForce GTX 900 sarjan grafiikkakortin edistynyt teknologia ja poikkeuksellinen suorituskyky.

Saat rajoitetun ajan Rise of the Tomb Raider™ pelin ILMAISEKSI, kun ostat GeForce GTX 960 grafiikkakortin.

Koe Rise of the Tomb Raider™ sellaisena kuin se on tarkoitettu pelattavaksi – GeForce GTX:n kanssa.

Bottom line
Bottom line

EHDOT
Tarjous koskee vain tuotteita GeForce® GTX 960 grafiikkakorttia. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Tarjous on saatavana vain valituilta jälleenmyyjiltä. Tarjoukseen voi liittyä lisäehtoja.

© 2016 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. RISE OF THE TOMB RAIDER © 2015, 2016 Square Enix Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään. RISE OF THE TOMB RAIDER, TOMB RAIDER, CRYSTAL DYNAMICS, CRYSTAL DYNAMICS logo, EIDOS, EIDOS-MONTRÉAL, EIDOS-MONTRÉAL logo ja LARA CROFT ovat Square Enix, Ltd. yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. SQUARE ENIX ja SQUARE ENIX logo ovat Square Enix Holdings Co., Ltd yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. Käyttää Bink Videota. Copyright © 1997–2015 RAD Game Tools, Inc. Osia ohjelmistosta Copyright © 2015 Jenkins Software, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. Käytetty lisenssillä. Käyttää Scaleform GFx:ää © 2008 Scaleform Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Dolby ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratories yhtiön tavaramerkkejä. DTS® on rekisteröity tavaramerkki ja DTS Digital Surround™ tavaramerkki, jotka omistaa DTS, Inc. Käyttää Simplygonia®, Copyright © 2012 Donya ® Labs AB Nixxes ja Nixxes-logo ovat Nixxes Software BV:n tavaramerkkejä. ©2015 Valve Corporation. Steamworks ja Steamworks-logo ovat Valve Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.