loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Tom Clancy HERO imageTaistele tiesi kulkutaudin jälkeisen New York Cityn kaaoksen läpi tässä sisukkaassa avoimen maailman co-op-seikkailussa. Osana taktisten agenttien Division-yksikköä haasteenasi on ryhtyä yhteistyöhön järjestyksen palauttamiseksi, viruksen eliminoimiseksi ja kaupungin pelastamiseksi.

GeForce GTX 900 -sarjan näytönohjaimella saat NVIDIA Maxwell™ arkkitehtuurin ja edistyneiden NVIDIA GameWorks™ tekniikoiden suorituskyvyn, joita tarvitset noustaksesi ylös ja vallataksesi kaupungin takaisin. Saat rajoitetun ajan Tom Clancy’s The Division pelin ILMAISEKSI, kun ostat GeForce GTX 970-, 980- tai 980 Ti grafiikkakortin tai paremman tai kannettavan GeForce GTX 970M- tai 980M tietokoneen.

Koe Tom Clancy’s The Division sellaisena kuin se on tarkoitettu pelattavaksi – GeForce GTX 900 sarjan kanssa.


VALITSE ASEESI
GeForce GTX 970

LUE LISÄÄ
GeForce GTX 980

LUE LISÄÄ
GeForce GTX 980 Ti

LUE LISÄÄ
GeForce GTX 970M

LUE LISÄÄ
GeForce GTX 980M

LUE LISÄÄ
GeForce GTX 980

LUE LISÄÄBottom lineBottom lineEHDOT
Tämä tarjous on saatavana vain GeForce GTX™ 970- tai 980 grafiikkakorteille tai kannettaville tietokoneille, joissa on GeForce GTX 970M (tai parempi). Tarjous on voimassa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Tarjous on saatavana vain valituilta jälleenmyyjiltä. Varmista ostettavan grafiikkakortin tai kannettavan tietokoneen tuotekuvauksesta, että pelit tulevat mukana. Tarjoukseen voi liittyä lisäehtoja.

© 2016 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, NVIDIA GameWorks, SHIELD ja GeForce Experience ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2016 Ubisoft Entertainment. Kaikki oikeudet pidätetään. Tom Clancy’s, Division-logo, Soldier-kuvake, Ubisoft ja Ubisoft-logo ovat Ubisoft Entertainmentin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.