loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Välkommen till vår Back to School-kampanjsida! Nedan har vi några rader med valda produkter som vi tror kan vara intressanta för din skolstart. Många produkter erbjuder vi nu till specialpris.  Skrollar du lite längre ner på sidan har vi produkt kategorier som visas som karuseller du kan även klicka på visa alla här för att se hela utbudet.

image
Visa alla
Qnap NAS till specialpris!
Qnap NAS till specialpris!

Njut av familjevideor, filmer, musik och foton på din TV med DLNA och AirPlay-streaming.

Till kampanjen
Studera med begåvning!
Studera med begåvning!

Starta det nya studieåret med att skämma bort dig själv med en ny dator. Specialpriser för lärare och studeranden.

Ta mig till kampanjen
Visa alla
Visa alla

Vad är skillnaden mellan Office 365 och Office 2016?

Office 365 är en prenumerationstjänst som innehåller den senaste versionen av Office, som för närvarande är Office 2016. Det innehåller de program som du är van vid, som Word, PowerPoint och Excel plus extra onlinelagring, ständig teknikersupport utan extra kostnad och mycket mer.

Office 2016 säljs också som ett engångsköp, vilket innebär att du betalar en enda, inledande kostnad för att få Office-programmen för en dator. Engångsköp finns för både PC- (till exempel Office Home & Student 2016) och Mac-datorer (till exempel Office 2016 Home & Student 2016 för Mac). Engångsköp har inget uppgraderingsalternativ, vilket innebär att om du planerar att uppgradera till nästa version så måste du köpa till fullt pris.

Visa alla

Studera och utför uppgifter var du vill

TI-Nspire™ CX CAS har algebraisk kapacitet att symboliskt lösa ekvationer, faktorisera och utveckla variabeluttryck, utföra kvadratkomplettering, hitta primitiva funktioner, beräkna gränsvärden och exakta lösningar på irrationella uttryck.Det gör den till en robust handenhet för inlärning och den uppfyller behoven inom matematik och naturvetenskap från gymnasiet till högskolan.

 

image
Visa alla
Visa alla
Visa alla
Visa alla