loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

DJI Phantom 3 Standard

Föreställ dig fantastiskt, uppslukande filmer och foton. Föreställ dig att fånga innehåll anpassat för bioduken, med skarpa bilder, hög upplösning och vackra, levande färger. Med en integrerad, stabiliserad kamera, gör din Phantom 3 Avancerad din fantasi till verklighet.

Enkelt och säkert att flyga

Även om du är nybörjare och aldrig har flugit en drönare innan så kan alla flyga Phantom 3. Med en enkel knapptryckning på handkontrollen lyfter och landar Phantom 3. När GPS är tillgänglig så sparas koordinaterna för "Hemma plats" (där du står) så att Phantom alltid vet var du befinner dig och kan enkelt flyga hem automatiskt och landa.

Automatisk lyft och landning

Med en knapptryckning i DJI GO app, kommer din Phantom 3 slå på sina motorer och stiga till en förinställd höjd. Det kommer då att sväva perfekt på plats tills du ger den order om vart den skall flyga.

När GPS är tillgänglig, kommer Phantom 3 att minnas den exakta platsen den lyfte från. Vart än din drönare flyger trycker du på en knapp för att få den att återvända hem.

Om batteriet börjar bli svagt, eller om din Phantom 3 förlorar anslutningen till fjärrkontrollen av någon anledning, flyger drönaren automatiskt tillbaka till startpunkten och landar säkert.

2,7K-kamera

Visa upp en ny vy över världen i oöverträffad klarhet och stil. Din Phantom 3 Advanced har en helt integrerad kamera som skjuter 2,7K-video med upp till 30 bilder per sekund och tar 12 megapixels stillbilder 4000 x 3000px. En förbättrad sensor ger dig bättre klarhet, lägre brus och bättre bilder än någon föregående flygande kamera.