loading indicator
logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

ideacentre Y900

Verklig eldkraft

Lenovo Ideacentre™ Y900 har utvecklats för alla som tar spelet på allvar och ger dig fullständig kontroll med hjälp av  den senaste Intel® Core™ i Series-processorn och NVIDIA® GeForce® GTX-grafik. Nu kan du fritt vrida upp alla inställningar till det mest avancerade läget och uppleva dina spel på nya nivåer.

Ursnygg

Den genomskinliga sidopanelen visar att du menar allvar. Den betonar den rena målade insidan på Ideacentre Y900, såväl som det prydliga 34-literschassit och den invändiga kabeldragningen. Det är dessutom enkelt att dra panelen åt sidan för att ge extra kylning eller installera nya komponenter.

Utformad för fullständigt herravälde

Håll dina ärkefiender på språng. En avtagbar främre fläkt och PSU-dammfilter underlättar underhållet av din Ideacentre Y900. Därför kan du spendera mer tid på att göra det du är bäst på – att sopa banan med dina motståndare.

Minne, lagringsutrymme – det är du som bestämmer

Denna fantastiska speldator har tillräckligt med kapacitet för att hålla dig och ditt spel engagerade. Den levereras med fyra hårddiskfack med plats för upp till 2 TB vardera. Det finns dessutom fyra DIMM-kortplatser som tillsammans ger upp till hela 64 GB minne. Resultatet är att Ideacentre Y900 kan konfigureras precis så som du vill.

Tänd brasan

De invändiga och utvändiga LED-lamporna på Ideacentre Y900 lyser med en svag glöd i takt med att handlingen på skärmen blir mer intensiv – precis som dina fienders förkolnade rester.

Upp till VR-klar grafik

NVIDIA® GeForce® GTX-grafikkort skapar en helt ny typ av kraftfull plattform som ger dig en fullständigt uppslukande virtual reality-upplevelse. Den här typen av VR kräver sju gånger så mycket grafikprocessorkraft som vanliga 3D-appar och spel. Det får du med GeForce GTX, tack vare superhög bildhastighet och unika VR-funktioner som multi resolution shading (MRS). Du får precis den prestandanivå, bildkvalitet och latens du behöver för en fullständigt bländande VR-upplevelse.

image