logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Langatonta. Vaivatonta. Uskomatonta.

Kun otat ne kotelosta, ne ovat heti valmiit käytettäväksi kaikkien laitteidesi kanssa. Kun laitat ne korviisi, ne löytävät yhteyden välittömästi. Ja kun puhut niihin, äänesi kuuluu selkeästi. Esittelyssä AirPodit. Helppokäyttöisyyden ja teknologian ennen­näkemätön yhteys. Lopputulos on maaginen.

Osta nyt

Langattomat kuulokkeet.
Lopultakin selkein sävelin.

AirPodit kytkeytyvät automaattisesti päälle ja ne ovat aina yhteydessä – helpolla yhden napautuksen käyttöönotolla.1 Niiden käyttö sujuu aivan yhtä helposti. Ne havaitsevat, milloin ne ovat korvissasi ja kun otat ne pois, niiden toiminta keskeytyy. AirPodien käyttökokemus on aivan yhtä vaikuttava, kuuntelitpa sitten iPhonella, Apple Watchilla, iPadilla tai Macilla.

Napauta Siri esiin.

Puhuminen omalle suosikki­avustajallesi käy vaivatta. Aktivoi Siri kaksoisnapauttamalla toista AirPod-kuuloketta. iPhonea ei tarvitse ottaa pois taskusta.2

Mitä ihmettä siru tekee kuulokkeessa?
Vaikka mitä.

Kaikki, mihin AirPodit pystyvät, on Applen erityisen W1-sirun ansiota. Se pyörittää kuulokkeiden uraauurtavia toimintoja. W1-siru tuottaa äärimmäisen tehokkaan langattoman yhteyden ja entistä paremman äänen. Lisäksi W1-siru hallitsee akunkestoa niin hyvin, että voit kuunnella 5 tunnin ajan yhdellä latauksella.3 Suorituskyky on ennenkuulumaton näin pienelle laitteelle.

Ne tietävät milloin puhut.
Äänen kiihtyvyysanturi tunnistaa, milloin puhut, ja yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa se suodattaa ympäristön melun ja tuo äänesi kuuluviin.

Ne tietävät milloin kuuntelet.
Yhdessä optisten tunnistinten ja kiihtyvyysanturien kanssa W1-sirun pystyy hallitsemaan automaattisesti äänentoistoa ja aktivoimaan mikrofonin, minkä ansiosta sinä voit käyttää vain yhtä tai molempia AirPodeja. Niiden ansiosta AirPodit toistavat ääntä heti kun laitat ne korviisi.

24 tunnin edestä virtaa.

AirPodeissa on alan paras4 5 tunnin kuunteluaika yhdellä latauksella.3 AirPodit pysyvät vauhdissasi, koska niiden latauskotelo tarjoaa usealla lisälatauksella yli 24 tunnin edestä kuunteluaikaa.5 Tarvitsetko pikalatausta? 15 minuuttia kotelossa riittää antamaan sinulle 3 tuntia kuunteluaikaa.6 Kun haluat tarkistaa akun, pidä AirPodeja iPhonen vieressä tai kysy Siriltä: ”Mikä on AirPodien akun tila?”

Kirkkaasti parempi äänenlaatu.

Musiikki ja elokuvat kuulostavat mahtavilta korvissasi. AirPodeissa on vivahteikas ja korkealuokkainen AAC-ääni. Kun haluat tulla kuulluksi, kaksi suuntaavaa mikrofonia suodattavat taustamelun, puhutpa sitten puhelimessa tai Sirille.

Automaattinen
käyttöönotto.
Saumattomat vaihdot.

AirPodit muodostavat automaattisesti yhteyden kaikkien Apple-laitteidesi kanssa. Ne yhdistyvät samanaikaisesti iPhoneen ja Apple Watchiin, joten ääni vaihtuu hetkessä laitteesta toiseen. Haluatko kuunnella musiikkia Macilla vai iPadilla? Valitse vain AirPodit näissä laitteissa.1

  1. Edellytyksenä iCloud-tili ja macOS Sierra, iOS 10 tai watchOS 3.
  2. Siri ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä tai kaikilla alueilla, ja sen ominaisuudet voivat vaihdella alueittain. Edellyttää internet-yhteyttä. Mobiilikäyttö saattaa olla maksullista.
  3. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Soittolista sisälsi 358 erilaista ääniraitaa, jotka oli ostettu iTunes Storesta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Akun käyttöaika riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.
  4. Verrattuna täysin langattomiin stereokuulokkeisiin.
  5. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Soittolista sisälsi 358 erilaista ääniraitaa, jotka oli ostettu iTunes Storesta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %. Testauksessa AirPodien akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Tyhjentyneitä AirPodeja ladattiin 30 minuuttia. Tämän jälkeen äänen toistoa jatkettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPodit että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun käyttöaika riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.
  6. Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 AirPodien ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 7:n ennakkoversion ja ohjelmistojen kanssa. Soittolista sisälsi 358 erilaista ääniraitaa, jotka oli ostettu iTunes Storesta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %. 15 minuutin lataustesti suoritettiin tyhjentyneillä AirPodeilla. Niitä ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen ääntä toistettiin, kunnes toinen AirPodeista lakkasi toistamasta. Akun käyttöaika riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

TM ja © 2016 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku