logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Beats Decade Collection

Lanseerasimme Beatsin, jotta ihmiset voisivat kuunnella musiikkia juuri sellaisena kuin artistit ovat sen tarkoittaneet. Nyt 10 vuotta myöhemmin olemme yhä edelläkävijöitä. Rajoja rikkova punamusta -tyylinen Beats Decade Collection juhlistaa 10 ensimmäistä innovaatioiden ja ensiluokkaisen äänen täyttämää vuotta.

Beats Studio3

Ensiluokkainen ääni hienoviritetyn akustiikan ja Pure ANC:n ansiosta

Beats Studio3 Wireless -kuulokkeet takaavat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen, sillä Pure ANC (puhdas, mukautuva taustamelun vaimennus) vaimentaa aktiivisesti taustaääniä ja reaaliaikainen äänikalibrointi säilyttää kirkkauden, äänialueen ja tunnelatauksen. Se paikantaa keskeytyksettä estettävät äänet ja vastaa henkilökohtaisiin säätöihin automaattisesti ja reaaliaikaisesti, mikä optimoi äänentoiston säilyttämään ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen sellaisena kuin artisti haluaa sinun sen kuulevan.

Osta nyt
iPhone

Luonnollisesti langaton

Beats Solo3 Wireless on valmis silloin kuin sinäkin. Voit ottaa ne helposti käyttöön kytkemällä vain virran ja pitämällä niitä iPhonen lähellä – muodostat samanaikaisesti yhteyden Apple Watchiin, iPadiin ja Maciin*. Apple W1 -sirussa on Class 1 Bluetooth® -yhteys – alan paras luokitus kantamalle ja signaalin voimakkuudelle. Luokkansa paras parinmuodostustekniikka synkronoi laitteesi saumattomasti, joten voit helposti pysyä liikkeessä ja antaa musiikin soida.

Osta nyt
iPhone

Sopii elämääsi

Virtaviivaiset BeatsX-nappikuulokkeet ovat erittäin mukavat kokopäiväisessä käytössä, ja voit kuunnella musiikkia napit korvissa tai antaa nappikuulokkeiden levätä kaulalla. Ainutlaatuinen Flex-Form-johto takaa mukavan käytön ja erilaiset nappipehmusteet ja hyvin istuvat siivekkeet varmistavat, että nappikuulokkeet pysyvät tukevasti ja mukavasti paikallaan. Magneettisten nappien ansiosta käyttämättömien kuulokkeiden johdot eivät mene solmuun ja voit kätevästi kiertää johdon kerälle.

Osta nyt
iPhone

Suorituskykyä ja kestävyyttä

Tehokkaan Apple W1 -sirun ansiosta Powerbeats3 Wireless -nappikuulokkeet pysyvät menossa mukana pisimmissäkin treeneissä. Jopa 12 tunnin akunkesto, erityisen mukava muotoilu ja mukaansa tempaava ääni innostavat jaksamaan fyysisesti raskaat treenit. Hien- ja vedenkestävyys takaavat keskeytyksettömät rankat treenit vaativissakin sääolosuhteissa.

Osta nyt
iPhone

Tehty sinulle sopivaksi

Elämääsi sopiviksi suunnitelluissa johdollisissa urBeats3-nappikuulokkeissa on optimoitu ergonominen istuvuus, jossa yhdistyvät virtaviivainen tyyli ja legendaarinen Beats-ääni koko päivän kuuntelua varten. Erilaiset nappipehmusteet tarjoavat yksilöllisen istuvuuden meluneristystä varten, ja valinnaiset tukevasti istuvat siivekkeet tekevät kuulokkeista vakaammat sekä luotettavammat liikunnan aikana.

Osta nyt

Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku