logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Lisävarusteita MacBook Prolle.

image

Mini-DisplayPort–DVI-sovitin

Mini-DisplayPort-portin avulla voit liittää DVI-pohjaisen ulkoisen näytön käyttämällä sovitinta. Mini-DisplayPort–DVI-sovittimen avulla voit liittää edistyksellisen digitaalinäytön, joka käyttää DVI-videota. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea. Yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on mini-DisplayPort- tai Thunderbolt-portti.

image

Thunderbolt–FireWire-sovitin

Applen Thunderbolt–FireWire-sovitin voidaan liittää Macin Thunderbolt-porttiin ja se tukee FireWire 800 -yhteyttä. Tämän sovittimen avulla voidaan liittää FireWire-laitteita kuten kovalevyjä ja äänilaitteita.

image

Thunderbolt–Gigabit Ethernet -sovitin

Applen Thunderbolt–Gigabit Ethernet -sovittimella liityt helposti tehokkaaseen Gigabit Ethernet -verkkoon. Tämä pienikokoinen sovitin liitetään Macin Thunderbolt-porttiin. Se tarjoaa RJ-45-portin, joka tukee 10/100/1000BASE-T-verkkoja.

image

Mini-DisplayPort–VGA-sovitin

Mini-DisplayPort–VGA-sovittimen avulla voit liittää tavallisen analogisen näytön, projektorin tai LCD-näytön, jossa on VGA-liitäntä tai -kaapeli. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea. Yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on mini-DisplayPort- tai Thunderbolt-portti.

image

Applen Thunderbolt-kaapeli

Thunderbolt-teknologia tukee nopeaa tiedonsiirtoa kahdella riippumattomalla 10 Gb/s kanavalla. Lisäksi Thunderbolt 2 -teknologialla kanavat voidaan yhdistää supernopeaksi 20 Gb/s kanavaksi. Käytä tätä kaapelia, kun haluat yhdistää Thunderbolt-yhteensopivia laitteita Macisi Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -porttiin.

image

Applen 60 W MagSafe 2 -virtalähde

Käytä toista virtalähdettä kotona tai töissä. Applen innovatiivinen virtalähde on tehty erityisesti Retina-näytöllä varustetulle MacBook Pro-mallille.

image

Magic Mouse 2

Uudistettu Magic Mouse 2 on täysin ladattava, joten perinteisiä paristoja ei enää tarvita. Se on kevyempi, tassujen muotoilua on optimoitu ja mukana on vähemmän liikkuvia osia sisäisen akun ja alapuolen yhtenäisen kuoren ansiosta. Magic Mouse 2 reagoi siis paremmin ja liikkuu työpöydälläsi kitkattomammin. Multi-Touch-pinnalla voit lisäksi käyttää yksinkertaisia eleitä, kuten siirtyä verkkosivulta toiselle ja takaisin pyyhkäisemällä sekä selata dokumentteja. Magic Mouse 2 on heti käyttövalmis ja muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa.

image

Magic Trackpad 2

Uudistettu ja ladattava Magic Trackpad 2 sisältää sisäänrakennetun akun ja tuo ensimmäistä kertaa Force Touchin pöytäkoneisiin. Ohjauslevyn pinnan alla piilevien neljän paineanturin avulla voit klikata mitä kohtaa tahansa, ja ne myös havaitsevat painallusvoiman hienoisen vaihtelun. Tämä mahdollistaa useampien toimintojen käytön ja syvemmän yhteyden sisältöösi. Magic Trackpad 2:ssa on myös reunasta reunaan ulottuva lasipinta, joka on lähes 30 prosenttia edellistä ohjauslevyä suurempi. Tämä muotoilu ja matalampi profiili takaavat, että vierittäminen ja pyyhkäiseminen sinua kiinnostavassa sisällössä sujuu entistä sutjakkaammin ja saat enemmän aikaan.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku