logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Lisävarusteita MacBook Prolle.

image

Thunderbolt–Gigabit Ethernet -sovitin

Applen Thunderbolt–Gigabit Ethernet -sovittimella liityt helposti tehokkaaseen Gigabit Ethernet -verkkoon. Tämä pienikokoinen sovitin liitetään Macin Thunderbolt-porttiin. Se tarjoaa RJ-45-portin, joka tukee 10/100/1000BASE-T-verkkoja.

image

Thunderbolt–FireWire-sovitin

Applen Thunderbolt–FireWire-sovitin voidaan liittää Macin Thunderbolt-porttiin ja se tukee FireWire 800 -yhteyttä. Tämän sovittimen avulla voidaan liittää FireWire-laitteita kuten kovalevyjä ja äänilaitteita.

image

Mini-DisplayPort–VGA-sovitin

Mini-DisplayPort–VGA-sovittimen avulla voit liittää tavallisen analogisen näytön, projektorin tai LCD-näytön, jossa on VGA-liitäntä tai -kaapeli. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea. Yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on mini-DisplayPort- tai Thunderbolt-portti.

image

Mini-DisplayPort–DVI-sovitin

Mini-DisplayPort-portin avulla voit liittää DVI-pohjaisen ulkoisen näytön käyttämällä sovitinta. Mini-DisplayPort–DVI-sovittimen avulla voit liittää edistyksellisen digitaalinäytön, joka käyttää DVI-videota. Tutustu dokumentaatioon tai tarkista näytön valmistajalta, että valitsemasi sovitin on oikea. Yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on mini-DisplayPort- tai Thunderbolt-portti.

image

Apple 85 W MagSafe 2 -virtalähde

Käytä toista virtalähdettä kotona tai töissä. Applen innovatiivinen virtalähde on tehty erityisesti Retina-näytöllä varustetulle MacBook Pro-mallille.

image

Magic Mouse 2

Uudistettu Magic Mouse 2 on täysin ladattava, joten perinteisiä paristoja ei enää tarvita. Se on kevyempi, tassujen muotoilua on optimoitu ja mukana on vähemmän liikkuvia osia sisäisen akun ja alapuolen yhtenäisen kuoren ansiosta. Magic Mouse 2 reagoi siis paremmin ja liikkuu työpöydälläsi kitkattomammin. Multi-Touch-pinnalla voit lisäksi käyttää yksinkertaisia eleitä, kuten siirtyä verkkosivulta toiselle ja takaisin pyyhkäisemällä sekä selata dokumentteja. Magic Mouse 2 on heti käyttövalmis ja muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku