logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Trådlöst. Bekymmerslöst.
Smått fantastiskt.

När du plockar upp dem, är de redo att användas på alla dina enheter. När du sätter dem i örat, ansluter de direkt. När du pratar, hörs din röst klart och tydligt. Det här är nya AirPods. Enkelhet och teknik i skön förening. Resultatet är ganska fantastiskt.

Köp nu

Trådlösa hörlurar.
Nu utan allt trassel.

Ställ in dem med ett enkelt tryck. Sedan är dina AirPods automatiskt aktiverade och alltid anslutna.1 Att använda dem är precis lika enkelt – de känner av när du har dem i öronen och pausar när du tar ut dem. Ljudupplevelsen är lika fantastisk oavsett om du lyssnar på din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Knacka, och Siri svarar.

Din favoritassistent är aldrig långt borta. Knacka bara två gånger på någon av AirPod-snäckorna så aktiverar du Siri, utan att behöva ta upp din iPhone ur fickan.2

Vad gör ett chip därinne?
Rätt mycket.

Alla de banbrytande funktionerna i AirPods drivs av det Apple-designade W1-chippet. Det ger en otroligt effektiv trådlös anslutning och bättre ljud. Dessutom hanterar W1-chippet batteritiden så bra att du kan lyssna i fem timmar på en enda laddning.3 Prestanda på den här nivån i en så liten enhet har aldrig skådats – eller hörts – förut.

Känner av när du pratar.
En röstaccelerometer känner av när du pratar. Den fokuserar då på din röst och filtrerar samtidigt bort bakgrundsljud med hjälp av ett par strålformande mikrofoner.

Känner av när du lyssnar.
Optiska sensorer och rörelseaccelerometrar hjälper W1-chippet att automatiskt styra ljudet och aktivera mikrofonen så att du kan välja om du vill använda en eller två AirPod-snäckor. De ser också till att AirPods börjar spela så fort du sätter i dem i öronen.

24 timmar av frihet.

AirPods har den bästa batteritiden på marknaden4, med fem timmar på en enda laddning.3Och tack vare laddningsfodralet kan du använda dem ännu längre – fodralet ger flera extra laddningar och en total batteritid på över 24 timmar.5 Behöver du ladda lurarna snabbt? 15 minuter i laddningsfodralet räcker för hela tre timmars lyssning.6 Du kan kolla batteriet genom att hålla AirPods i närheten av din iPhone, eller fråga Siri hur mycket batteritid som finns kvar.

Riktigt bra ljud. Helt klart.

Med AirPods är allt ljud som ljuv musik för dina öron. Du får fylligt aac-ljud med hög kvalitet, och när du vill ringa eller prata med Siri filtrerar de båda strålformande mikrofonerna bort bakgrundsljudet.

Ansluter automatiskt.
Byter smidigt.

AirPods ansluter automatiskt till alla dina Apple-enheter. De håller kontakten med din iPhone och Apple Watch samtidigt och växlar på ett ögonblick mellan de båda enheterna. Vill du lyssna på din Mac eller iPad? Då väljer du bara AirPods på den enheten.1

  1. Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3.
  2. Det är inte säkert att Siri är tillgänglig på alla språk och i alla områden. Funktioner kan variera mellan olika områden. Internetanslutning krävs. Mobildataavgifter kan tillkomma.
  3. Testerna utfördes av Apple i augusti 2016 med förhandsversioner av AirPods och mjukvara i kombination med förhandsversioner av iPhone 7 och mjukvara. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts på iTunes Store (256 Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 %. Testerna bestod i att ladda ur batteriet på AirPods fullständigt genom att spela ljud tills den första AirPod-snäckan slutade spela. Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och många andra faktorer.
  4. I jämförelse med helt trådlösa stereohörlurar.
  5. Testerna utfördes av Apple i augusti 2016 med förhandsversioner av AirPods och mjukvara i kombination med förhandsversioner av iPhone 7 och mjukvara. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts på iTunes Store (256 Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 %. Testerna bestod i att ladda ur batteriet på AirPods fullständigt genom att spela ljud tills den första AirPod-snäckan slutade spela. Urladdade AirPods laddades i 30 minuter, sedan fortsatte ljuduppspelningen tills den första AirPod-snäckan slutade spela. Den här cykeln upprepades tills både AirPods och laddningsfodralet var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och många andra faktorer.
  6. Testerna utfördes av Apple i augusti 2016 med förhandsversioner av AirPods och mjukvara i kombination med förhandsversioner av iPhone 7 och mjukvara. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts på iTunes Store (256 Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 %. 15-minuters laddningstester gjordes med urladdade AirPods som laddades under 15 minuter. Sedan spelades ljud upp tills den första AirPod-snäckan slutade spela. Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och många andra faktorer.

TM och © 2016 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning