logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Utbytesprogram för Apple-strömadapter för vägguttag


Apple har upptäckt att de två stiften på Apple-strömadaptern för vägguttag som är utformad för användning på europeiska fastlandet samt i Australien, Nya Zeeland, Korea, Argentina och Brasilien kan gå sönder i sällsynta fall, vilket gör att det finns en risk för elektriska stötar om de vidrörs. Dessa adaptrar för vägguttag levererades mellan 2003 och 2015 tillsammans med Mac-datorer och vissa iOS-enheter, och medföljde även Apples World Travel Adapter Kit.

Kundsäkerheten är alltid högsta prioritet för Apple och vi har själva beslutat att byta ut berörda adaptrar för vägguttag mot en ny, omdesignad adapter utan extra kostnad. Vi uppmanar alla kunder att byta ut alla delar som berörs genom att följa processen nedan.

Obs! Andra adaptrar för vägguttag, inklusive de som är utformade för Kanada, Kina, Hongkong, Japan, Storbritannien och USA samt USB-nätadaptrar från Apple omfattas inte av detta program.

Identifiera en adapter för vägguttag
Jämför din adapter med bilderna nedan. En påverkad adapter för vägguttag har fyra eller fem tecken, eller inga tecken, i det inre uttaget där den kopplas samman med en strömadapter från Apple. Omdesignade adaptrar har en regionkod med tre bokstäver i uttaget (EUR, KOR, AUS, ARG eller BRA).Byt ut adaptern (adaptrarna) hos din lokala butik.

Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning