logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Beats Decade Collection

Vi skapade Beats för att fler skulle få höra musiken som artisten tänkt sig. 10 år senare ligger vi fortfarande i framkant. Nu firar vi våra första 10 år av innovation och ljud i toppkvalitet med nya Utmana med svart-rött i Beats Decade Collection.

iPhone

Ljud i toppkvalitet med finjusterad akustik och Pure ANC

Beats Studio3 Wireless-hörlurarna ger en förstklassig lyssnarupplevelse med ren adaptiv ljudutestängning (Pure ANC) som aktivt stänger ute externt ljud. Ljudkalibrering i realtid bevarar känslan och ger klart ljud över hela omfånget. Nya bakgrundsljud filtreras bort kontinuerligt samtidigt som hörlurarna automatiskt anpassar sig i realtid och optimerar ljudet så att användaren får uppleva musiken precis så som den är avsedd.

Köp nu
iPhone

Som trådlöst ska vara

Beats Solo3 Wireless är redo när du är det. De ställs in direkt – du behöver bara starta dem och hålla dem nära din iPhone. Samtidigt ansluts de till din Apple Watch, iPad och Mac*. Apple W1-chippet har Class 1 Bluetooth®-teknik som ger marknadens bästa räckvidd och signalstyrka. Med denna branschledande teknik för parkoppling kan du sömlöst ansluta till dina enheter, röra dig fritt och lyssna på musiken utan avbrott.

Köp nu
iPhone

Passar ditt liv

Stoppa dem i öronen och lyssna eller låt dem hänga runt halsen. BeatsX är så otroligt snygga och bekväma att du kan ha dem på dig hela dagen. Den unika kabeln med Flex-Form gör dem böjliga. Det finns flera olika öronkuddar och vingspetsar med säker passform så de blir personliga, bekväma och stabila. När du inte har dem på dig gör de magnetiska öronsnäckorna att de inte blir trassliga och du kan enkelt rulla ihop dem så att du kan bära dem med dig.

Köp nu
iPhone

Kraft möter uthållighet

Nu kan du träna i timmar eftersom Powerbeats3 Wireless har nog med kraft för längre pass tack vare Apple W1-chippet. Med upp till 12 timmars batteritid och optimal design med bekväma öronsnäckor som ger djupt ljud kan du pusha dig rejält under intensiv fysisk träning. Svett- och vattentåliga, så det finns inga ursäkter för att inte köra hårt.

Köp nu
iPhone

Designade för bästa passform

De kabelanslutna urBeats3-öronsnäckorna med optimal ergonomisk passform är skapade för ett aktivt liv och ger dig det ikoniska Beats-soundet i snygg stil. Du kan använda dem bekvämt hela dagen. Flera olika öronkuddar ger god passform för ljudisolering och de valfria vingspetsarna sitter bra och är stabila även under aktivitet.

Köp nu

Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning