logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

iPhone 13 Pro

Pro. Rakt igenom.

Följsam och responsiv Super Retina XDR-skärm med ProMotion. Stor uppgradering av kamerasystemet som skapar nya spännande möjligheter. Exceptionellt hållbar. Ultrasnabbt A15 Bionic-chip.
Och banbrytande batteritid. Det är Pro. Nu kör vi.

Köp nu

Design

Tål stötar. Och blickar.

En design som är lika snygg som den är tålig, med rostfritt stål av kirurgisk kvalitet, Ceramic Shield och branschledande vattentålighet (IP68).

Rostfritt stål av kirurgisk kvalitet

Tålig design med Ceramic Shield

Proffskamerasystem

Stor uppgradering av kameran. Större möjligheter.

En massiv uppgradering av hårdvaran möter superintelligent mjukvara och ger makrofoto med ultravidvinkel, 3× optisk zoom på telekameran och nattläge på alla kamerorna.

Makrofoto gör minsta detalj storartad

Släpper in upp till 2,2 gånger mer ljus för bättre bilder och videor

Makrofoto gör minsta detalj storartad

Cinematiskt läge

Byt fokus.
Skapa drama.

Filma med kort skärpedjup och gör automatiskt eleganta fokusövergångar mellan olika motiv i bilden, så att du kan berätta din historia på ett ännu mer kreativt sätt.

1 TB

1 TB lagring — gott om plats för alla dina bilder och videor

Skärm

Hej, ProMotion.

Upplev Super Retina XDR-skärmen med ProMotion. Den adaptiva uppdateringsfrekvensen på 120 Hz och den otroliga grafikprestandan gör att du kan skrolla, svepa, titta och spela som aldrig förr.

Chip och batteri

Ren. Rå. Kraft.

Upplev hastigheter du bara kan få med Pro. Ett chip kraftfullt nog att klara avancerade uppgifter. Och ett jättesprång för batteriet som nu räcker hela dagen.

Femkärnig grafik-processor

med kraften som krävs för att driva den avancerade skärmen med ProMotion

Upp till 28 timmars videouppspelning

Supersnabba Neural Engine

driver cinematiskt läge, Smart HDR 4 och mycket mer

5G

5G på iPhone. En annan nivå.

Allt blir så mycket snabbare med 5G. Det är snabbt nog för spel med flera spelare och mycket annat. Och när du inte behöver så hög hastighet sparar Smart Data automatiskt på batteriet.

Varför iPhone

Inget annat är som iPhone.

Smart prestanda

Det Apple-designade chippet gör allt snabbare, strömsnålare och intelligentare.

Skyddar din integritet

Allt är utformat för att hålla din information privat och skyddad.

Håller länge och behåller värdet

iPhone är gjord för att hålla och behåller sitt värde längre än andra smartphones.

Hållbarhet

iPhone är designad med miljön i åtanke och tillverkas av återvunna material.

Jämför

Vilken iPhone passar dig?

 
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone SE
Produktbilder
Finish
Överblick
Mobilnät
Kamera
Chip
Batteri
Tålighet
Face ID/Touch ID

AirTag

Det enklaste sättet att hitta dina saker.

Sätt fast AirTag för att hålla reda på dina saker. Och enkelt se var de är i appen Hitta.

Särskilda villkor

Tålighet mot vatten, stänk och damm: iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini och iPhone SE (tredje generationen) står emot vatten, stänk och damm enligt kontrollerade laboratorietester. iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 och iPhone 13 mini uppfyller kraven för IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 6 meter i upp till 30 minuter). iPhone SE (tredje generationen) uppfyller kraven för IP67 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.

Fotografering i svagt ljus: Upp till 2,2× bättre bildkvalitet i svagt ljus med vidvinkelkameran på iPhone 13 Pro and iPhone 13 Pro Max (jämfört med föregående generation).

Kapacitet: Det lediga utrymmet är mindre och varierar beroende på flera faktorer. En standardkonfiguration tar upp cirka 12–17 GB utrymme, inklusive iOS 15 med de senaste funktionerna och Apple-appar som kan raderas. Apple-appar som kan tas bort tar upp cirka 4,5 GB lagringsutrymme och du kan ladda ner dem igen från App Store. Lagringskapaciteten kan ändras beroende på mjukvaruversion, inställningar och iPhone-modell.

Mobilnät och trådlöst: Surfabonnemang krävs. 5G och LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Kontakta din operatör eller besök apple.com/iphone/cellular för mer information om stöd för 5G och LTE.

Ström och batteri: Batteritiden beror på nätverkskonfigurationen och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och kan så småningom behöva bytas ut hos ett Apple-serviceställe. Batteritiden och antalet uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries och apple.com/se/iphone/battery.html.

Tillgängliga funktioner: Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller områden.

Skärm: Skärmen har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (iPhone 13 mini), 6,06 tum (iPhone 13, iPhone 13 Pro) respektive 6,68 tum (iPhone 13 Pro Max). Den faktiska skärmytan är något mindre.

Tillbehör: Tillbehör säljs separat.

AirTag: Precisionssökning fungerar med iPhone 11 eller senare (utom iPhone SE).

© 2021 MARVEL.


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning