logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Tillbehör till din MacBook Pro.

image

Mini DisplayPort till DVI-adapter

Mini DisplayPort ger dig möjlighet att ansluta en extern DVI-baserad bildskärm via en adapter. Mini DisplayPort till DVI-adaptern ger dig möjlighet att ansluta en avancerad digital bildskärm som använder DVI-video. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter. Kompatibel med Mac-datorer utrustade med Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-portar.

image

Thunderbolt-till-FireWire-adapter

Apple Thunderbolt-till-FireWire-adaptern ansluts till Thunderbolt-porten på din Mac och har stöd för en FireWire 800-anslutning. Använd adaptern om du vill ansluta till FireWire-enheter som hårddiskar och ljudenheter.

image

Thunderbolt-till-Gigabit Ethernet-adapter

Med Apple Thunderbolt-till-Gigabit Ethernet-adaptern kan du enkelt ansluta till Gigabit Ethernet-nätverk med höga hastigheter. Adaptern är liten och kompakt och har en RJ-45-port med stöd för 10/100/1000BASE-T-nätverk. Du ansluter den till Thunderbolt-porten på din Mac.

image

Mini DisplayPort till VGA-adapter

Använd Mini DisplayPort till VGA-adaptern för att koppla in en analog standardbildskärm, projektor eller LCD-skärm som använder en VGA-kontakt eller -kabel. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter. Kompatibel med Mac-datorer utrustade med Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-portar.

image

Apple Thunderbolt-kabel

Thunderbolt-tekniken stöder snabb dataöverföring med två oberoende kanaler på 10 Gbit/s vardera. Thunderbolt 2 kombinerar de båda kanalerna till hela 20 Gbit/s. Använd den här kabeln för att ansluta Thunderbolt-kompatibla enheter till Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-porten på din Mac.

image

Apples MagSafe 2-strömadapter på 60 W

Använd en extra adapter hemma eller på jobbet. Apples innovativa nätadapter har utvecklats speciellt för MacBook Pro med Retina-skärm.

image

Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 har en ny design och är dessutom laddningsbar, vilket innebär att du slipper använda vanliga batterier. Den är lättare, har en förbättrad konstruktion och färre rörliga delar, tack vare det inbyggda batteriet och den skarvlösa undersidan. Allt det här gör att Magic Mouse 2 glider smidigare och följer dina rörelser bättre. På Multi-Touch-ytan kan du använda dig av enkla gester för att exempelvis svepa mellan webbsidor eller bläddra genom dokument. Magic Mouse 2 kan börja användas direkt och parkopplas automatiskt med din Mac.

image

Magic Trackpad 2

Uppdaterade Magic Trackpad 2 har ett inbyggt, uppladdningsbart batteri och introducerar Force Touch för stationära datorer. Fyra tryckkänsliga sensorer på insidan gör det möjligt att trycka var som helst på styrplattans yta. De känner också av små skillnader i hur hårt du trycker, så att du kan sätta fingret på fler funktioner och komma ännu närmare ditt innehåll. Magic Trackpad 2 har dessutom en yta med glas från kant till kant som är nästan 30 procent större än på föregående modell. Detta i kombinationen med den slimmade utformningen gör att du kan skrolla och svepa genom ditt favoritinnehåll både effektivare och smidigare än någonsin tidigare.


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning