logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Datorer

Att välja rätt dator kan vara krävande nuförtiden. Först av allt måste du besluta vilken sorts uppgifter du behöver datorn till. Behöver du en PC dator eller bärbar för att studera, göra presentationer och jobba med word-dokument? Eller behöver du en kraftfull maskin för videoredigering, design och programmering?

Studier
Om du närmast har behov av en enkel maskin, rekommenderar vi att du väljer en förmånlig bärbar dator för nybörjare eller på mellannivå.

Spelare
Om du gillar att spela dataspel, rekommenderar vi att bygga en egen dator med hjälp av vår Multitronic PC konfigurator, välj dina egna komponenter och betala bara för det du verkligen behöver. Ett annat alternativ är att välja en färdigt byggd bordsdator eller bärbar från Asus ROG, Acer Predator eller MSI.

Office
Det finns flera sorters datorer som passar perfekt för kontorsarbete. All-in-one, vanliga bordsdatorer eller barebones kan vara en utmärkt lösning för små och mellanstora företag.

Videoredigering
För dig som brinner för fotografering eller videoredigering rekommenderar vi att du väljer en bärbar på toppnivå, som till exempel Apple MacBook Pro eller HP EliteBook.

Nördar
Om du är en verklig nörd och vill programmera något, rekommenderar vi att du köper en enkortsdator som Raspberry Pi. De är verkligen förmånliga och skapar många möjligheter för automatisering.