logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Nvivia_Ubisoft

UUDET LEGENDAT NOUSEVAT

RAJOITETUN AJAN: OSTA GEFORCE® GTX, SAAT DESTINY 2 -PELIN JA BEETAVERSION ENNAKKOPELIOIKEUDEN.

Hanki Game Ready -valmius GeForce GTX 10 -sarjalla ja koe Destiny 2 PC:llä. Saat nyt rajoitetun ajan Destiny 2 -pelin sen PC-julkistuksen tapahduttua sekä [ennakko]pelioikeuden PC:n beetaversioon, kun ostat valikoidun GeForce GTX 1080 Ti- tai GeForce GTX 1080 -näytönohjaimen, -tietokoneen tai -kannettavan!

Valtaajien ylivoima on kaatanut ihmiskunnan viimeisen turvallisen kaupungin. Vihollisjoukkoja johtaa Ghaul, raa’an Red Legionin väkevä komentaja. Hän on riisunut voimat kaupungin vartijoilta, ja eloonjääneet ovat paenneet. Tehtävänäsi on etsiä aurinkokunnan salaperäisimmistä, koluamattomista maailmoista asearsenaali ja tuhovoimaisia uusia taistelukykyjä. Jotta voit kukistaa Red Legionin ja kohdata Ghaulin, sinun on koottava ihmiskunnan sankarit yhteen. Vain yhdessä taistellen voitte lunastaa kotimme takaisin.

KATSO TRAILERI

HANKI GEFORCE®GTX 10 -SARJA

GeForce GTX 10 -sarjan grafiikkasuorittimet herättävät Destiny 2:n kauniin maailman henkiin näyttävällä 4K-tarkkuudella. NVIDIA G-SYNC™ -tekniikan turvin pelaat uskomattoman sulavasti ja repeytymättömästi ja NVIDIA ShadowPlay™ -tekniikan avulla saat jaettua parhaat pelikokemuksesi GeForce Experience™ -ohjelmistoa käyttämällä.


GeForce GTX 1080

LUE LISÄÄ

GeForce GTX 1080 Ti

LUE LISÄÄ
Bottom line

© 2017 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarjoukseen kuuluvat näytönohjaimet, pelijärjestelmät ja kannettavat: GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1080 Ti -pelijärjestelmät, GeForce GTX 1080 -pelijärjestelmät ja GeForce GTX 1080 -kannettavat. Destiny 2:n beetaversion ennakkopelioikeuden koodit voi lunastaa vain beetapelijakson aikana. PC:n beetaversion saatavuus ja julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Internet-yhteys tarvitaan. Lisätietoja on osoitteessa destinythegame.com/beta. Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan niin kauan kuin beetapelikoodeja on jäljellä. Destiny 2 -pelikoodit on lunastettava viimeistään 30 päivää PC-julkaisupäivämäärän jälkeen.

Vähintään 68 Gt kiintolevytilaa vaaditaan suuskuusta 2017 alkaen. Tallennustilavaatimus voi kasvaa. Tarkista nykyiset vaatimusket syyskuun 2017 jälkeen osoitteesta www.destinythegame.com/size-requirements. Asentaminen, ominaisuudet ja päivitykset saattavat edellyttää lisätilaa ja pelaamisen jatkaminen voi edellyttää pakollisten pelinsisäisten päivitysten lataamista. Käyttäjät vastaavat itse pakolliseen Internet-laajakaistayhteyteen liittyvistä kuluista. Verkkosisällöstä ja -ominaisuuksista voidaan veloittaa lisämaksuja. Ohjelmiston käyttäminen on osoitus osoitteessa http://support.activision.com/license olevan Destinyn ohjelmistolisenssisopimuksen sekä osoitteessa www.bungie.net/eula olevien käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön hyväksymisestä. Activision voi muokata verkkopalveluja tai lopettaa ne milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

© 2017 Bungie, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Destiny, Destiny-logo, Bungie ja Bungie-logo ovat Bungie, Inc:n tavaramerkkejä. Pelin julkaisija ja jakelija on Activision. Activision on Activision Publishing, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.