logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Tärkeimmät ominaisuudet

- Kompakti, kokoontaitettava muotoilu
- 4K-video, täyden HD-tarkkuuden hidastettu video
- 12 megapikseliä, Adobe DNG RAW -kuvia
- Jopa 7 kilometrin kantama
- Ohjaa puhelimella ja käynnistä lennätys napauttamalla
- Erittäin tasaisia videoita kameranvakautusjärjestelmän ansiosta
- Seuraa kohteita automaattisesti neljällä eri seurantatilalla: Trace, Profile, Spotlight, Circle
- Automaattinen esteiden välttäminen

YLEISKATSAUS

DJI Mavic Pro kuvaa 4K-videota ja täyden HD-tarkkuuden hidastettuja videoita. Se on tehokas henkilökohtainen lennokki, jonka voit ottaa mukaasi ja lähettää nopeasti lentoon ikuistamaan tyylikkäästi minkä tahansa hetken. Taita se kokoon, laita reppuusi tai laukkuusi ja lähde liikkeelle. Lennokin lennättäminen on aivan yhtä helppoa: voit käyttää mukana tulevaa kauko-ohjainta tai appia puhelimella.

Kannettava ja tehokas
Kaikki Mavic Pron osat on rakennettu taidokkaasti pienoiskoossa aina kamerasta keskeisiin lentokomponentteihin saakka. Silti siinä riittää todella paljon tehoa, jonka voit valjastaa käyttöösi kätevästi taskukokoisen kauko-ohjaimen avulla. Lisäksi DJI:n ainutlaatuisen OcuSync-teknologian ansiosta voit lennättää Mavicia jopa 7 kilometrin etäisyydelle.

Ohjaa helposti puhelimella
Tarvitset vain puhelimen ja Mavic Pron, kun haluat nopeasti napata lennokilla selfien, asettaa kameran seuraamaan ja kuvaamaan kaveriasi tai vain suunnata taivasta kohti pienelle lennolle. DJI GO -apilla näet kaiken, minkä kamerakin näkee. Lisäksi se kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää Mavicista, kuten akun varaustason sekä lennokin sijainnin ja lentosuunnan.

Tinkimättömän tasaista videokuvaa
Kun kuvataan videota taivaalta käsin, videokuvan tasaisuus on ensiarvoisen tärkeää. Ja juuri sen Mavic Pro pystyy saamaan aikaan. Sen 4K-kameraa tukee pienikokoinen kameranvakautusjärjestelmä, joka vakauttaa koko kameran. Näin saat kaiken irti jokaisesta pikselistä.

Kuvaa kuin ammattilainen – automaattisesti
Kun lennätät Mavic Prota, et tarvitse avuksesi kuvausryhmää. Tarvitset vain ActiveTrackin. Kerro sille, ketä seurata, niin se hoitaa loput. Neljä eri seurantatilaa mahdollistavat luovan joustavuuden. Trace-tilassa lennokki seuraa perässä tai lentää kohteen edellä. Profile-tilassa lennetään kohteen vierellä. Spotlight-tila pitää kameran kohdistettuna kohteeseen samalla kun lennätät lennokin melkein minne tahansa. Circle-tilassa lennokki kiertää automaattisesti ympyrää kohteesi ympärillä.

Huoletonta lennätystä
Mavic Pro liikkuu ilmassa tuulisellakin säällä juuri sinne, minne sen ohjaat, ja laskeutuu automaattisesti lähelle sitä paikkaa, josta se nousi ilmaan. Voit siis lennättää lennokkiasi huoletta. Mavic on myös tarpeeksi älykäs havaitsemaan esteitä edessään ja väistämään niitä.

Paljon tehoa ja hupia

Nauti vauhdin hurmasta aktivoimalla Mavicin sport-tilan, jolloin voit viilettää taivaalla huimalla 64,8 km/h nopeudella.