logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

OLE VIIMEISENÄ PYSTYSSÄ

OSTA GEFORCE® GTX, SAAT THE GEFORCE FORTNITE -PAKETIN*

Jos tavoitteenasi on Victory Royale, GeForce Fortnite -paketti on juuri sinulle tarkoitettu. Rajoitetun ajan tarjouksena laitteistoonsa GeForce GTX 1070 Ti-, 1070- tai 1060 -näytönohjaimen hankkivat taistelijat saavat 2 000 V-Buckia ja Fortnite Counterattack Setin.

Nauti äärimmäisestä Battle Royale -pelikokemuksesta GeForce GTX -grafiikoilla ja ole viimeisenä pystyssä.

*Tarjoukseen liittyy ehtoja.

HANKI GEFORCE fortnite-PAKETTI

Nauti äärimmäisestä Battle Royale -pelikokemuksesta GeForce GTX -grafiikoilla ja ole viimeisenä pystyssä.

GeForce® GTX 1070 Ti

TILAA NYT

GeForce® GTX 1070

TILAA NYT

GeForce® GTX 1060

TILAA NYT

©2018 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. © 2018, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, Epic Games -logo, Fortnite, Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 JA UE4 ovat tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa Epic Games, Inc. Yhdysvalloissa ja muualla. Kaikki oikeudet pidätetään.

*Niin kauan kuin varastoa riittää. Kampanjaan kuuluvat näytönohjaimet, pöytäkoneet ja kannettavat: GeForce GTX 1070 Ti, GeForce GTX 1070 ja GeForce GTX 1060. Pelikooditarjous on voimassa 29.11.2018–18.06.2019 tai niin kauan kuin varastoa riittää. Tarjous oikeuttaa yhteen GeForce Fortnite -paketin digitaaliseen latauskoodiin. Vain yksi latauskoodi asiakasta kohden. Tarjous on voimassa vain valtuutetuilla verkkokaupoilla ja jälleenmyyjillä. Katso lunastusohjeet napsauttamalla tätä. Tarjousta ei voi korvata, vaihtaa toiseen, myydä tai vaihtaa käteiseksi tai muihin tuotteisiin tai palveluihin. Tarjous voimassa kaikkialla maailmassa Kiinaa lukuun ottamatta. Asiakas on vastuussa mahdollisesta myyntiverosta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, Game Time -korttiin, ostohyvitykseen tai alennuskuponkiin. Tuotteen saatavuus on rajoitettu Jälleenmyyjät, maahantuojat ja NIVIDIAN, Epic Games, Inc:n ja niiden edustajien/tytäryhtiöiden työntekijät eivät ole oikeutettuja tarjoukseen. Ei voimassa, jos kielletty. Tarjouskoodi toimitetaan asiakkaille, jotka ovat ostaneet tarjoukseen kuuluvan NVIDIA-tuotteen. Pelin lunastaminen edellyttää, että asiakas on vähintään 12-vuotias ja täyttää pelin ikärajoitusvaatimuksen. Lunastusaika päättyy 18.06.2019. Osallistuvien jälleenmyyjien oman merkkiset PC-pöytätietokoneet, joissa on kampanjaan kuuluva näytönohjain, kuuluvat myös kampanjaan. Tarkista jälleenmyyjän verkkosivuilla tai kaupassa olevista tuotteen tiedoista, kuuluuko tuote kampanjaan.