logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Nvidia1070

NVIDIA PASCAL

MAAILMAN EDISTYNEIN PELIGRAFIIKKASUORITTIMIEN ARKKITEHTUURI

GeForce GTX 10 -sarjan näytönohjaimet käyttävät Pascal-arkkitehtuuria ja ovat sen ansiosta jopa kolme kertaa aiemman sukupolven malleja tehokkaampia. Lisäksi ne sisältävät uudenlaista peliteknologiaa sekä edistyneitä VR-ominaisuuksia.

NvidiaPascal
NvidiaPerf

OMINAISUUDET JA EDUT


GeForce Experience™

Päivitä ohjaimet automaattisesti. Optimoi asetukset. Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä. Voit jopa voittaa palkintoja.

Game Ready -ohjaimet

Hanki täydellinen ohjain kullekin pelille. Saat huippuluokan pelikokemuksen heti alusta alkaen ja myöhemmin – olet aina valmis pelaamaan.

NVIDIA ShadowPlay™

Tallenna ja jaa mahtavimmat pelihetkesi. Tallenna vaivattomasti kuvaa pelistäsi, ota näyttökuvia ja jaa niitä.

NVIDIA Ansel™

Uusi vallankumouksellinen tapa ottaa pelissä näyttökuvia, joita voi katsoa 360 asteen näkymässä ja muokata jälkikäsittelysuodattimilla.

DirectX 12

Elävöitä pelaamista uusilla visuaalisilla tehosteilla ja piirtotekniikoilla.

4K ja HDR

Hyödynnä pelaamisessa HDR (High Dynamic Range) -tekniikka, joka varmistaa parhaan mahdollisen värien kontrastin ja elävyyden, sekä kristallinkirkasta 4K-tarkkuutta.

KAUPPA


GeForce GTX 1070Ti

Ennakkotilaa

GeForce GTX 1070Ti

Bottom line

©©2017 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce GTX ‑logo, GeForce, NVIDIA GameWorks, NVIDIA VRWorks ja NVIDIA SLI ovat NVIDIA Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.