logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Nvivia_Ubisoft

The GeForce® GTX 1080 Ti on NVIDIAn uusi NVIDIA Pascal -arkkitehtuuriin perustuva lippulaivagrafiikkasuoritin. Tämä huippunäytönohjainten tuoteperheen uusin tulokas on pakattu täyteen ääretöntä pelitehoa, minkä takuuna ovat 11 Gb/s:n GDDR5X-muisti ja massiivinen 11 Gt:n puskurimuisti. #GameReady

DOMINOIVAA TEHOAE

Tutustu verrattomaan pelitehoon, jonka tarjoaa NVIDIA Pascal™ – maailman edistynein grafiikkasuoritinarkkitehtuuri. GeForce GTX 1080 Ti:n 3 584 NVIDIA® CUDA® -ydintä ja 12 miljardia transistoria varmistavat massiivisen pelitehon. Voit odottaa jopa kolme kertaa parempaa suorituskykyä kuin aiemman sukupolven näytönohjaimilla*, edistynyttä peliteknologiaa ja sulavia VR-kokemuksia.
*Perustuu graafisesti vaativilla VR-pelisovelluksilla tehtyihin testeihin

UUDEN SUKUPOLVEN PELITEKNOLOGIAT

Hanki kaikki suorituskyky, minkä tarvitset uusimpien näyttöjen, kuten VR:n, erittäin suuren tarkkuuden ja useiden monitorien käyttämistä varten. NVIDIA GameWorks™ ‑teknologiat varmistavat sujuvan pelaamisen ja tarjoavat elokuvakokemuksia sekä mullistavan 360 asteen kuvansieppauksen – jopa VR:ssä.

UUDET VR-TASOT

GeForce GTX 1080:n VR-suorituskyky on aivan uudella tasolla, latenssi on äärimmäisen pieni ja se on yhteensopiva johtavien VR-lasien kanssa. Kaiken taustalla ovat NVIDIA VRWorks™-teknologiat, jotka herättävät VR-äänet, -fysiikan ja -kosketusominaisuudet henkiin.

TINKIMÄTÖNTÄ LAATUTYÖTÄ

Ennennäkemätön peliteho. Vankkaa laatutyötä. 7-vaiheinen kaksois-FET-virtalähde. Jäähdytyksen hoitaa keskipakopuhallin, jonka kehittynyt höyrykammio on suunniteltu varmistamaan tasainen suorituskyky kaikkein vaativimmissa lämpötiloissa.

GEFORCE GTX 1080 Ti

Kaikki nämä tulevaisuuteen tähtäävät innovaatiot tekevät GeForce 1080 Ti:stä äärimmäisen GeForcen.


GeForce GTX 1080 Ti

OSTA NYT
Bottom line

© 2017 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce GTX ‑logo, GeForce, NVIDIA GameWorks, NVIDIA VRWorks ja NVIDIA SLI ovat NVIDIA Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.
© 2017 Electronic Arts Inc. EA, EA-logo, Mass Effect, Mass Effect: Andromeda, BioWare ja BioWare-logo ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Electronic Arts Inc.