logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
MultiRahoitus hero banner

Multirahoitus Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla.

Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja maksutapavalinnan allekirjoituksellasi ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa. Laskun saat ostoksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai sen puuttuessa paperiversiona kotiisi. Sinulla on 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Laskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana lisätietoja ostossumman mukaisista (3- 24kk) maksuaikavaihtoehdoista. Luottosopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi valintasi mukaisen ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,95 € ja erämaksun luottokorko 19,90 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 33,09 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1 148,49 €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 100-3000 euron ostosta ja 20 vuoden ikää sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Maksutavan käyttö ei ole mahdollista, mikäli osoitetietosi ovat salatut tai olet asettanut oman luottokiellon.

Luotonmyöntäjänä Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Lisätietoja bill.lindorff.fi Saat halutessasi myymälästä myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi Multirahoitus Erämaksun, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku