logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Nvivia_WB

MUODOSTA OMA ARMEIJASI.

RAJOITETUN AJAN VOIMASSA OLEVA TARJOUS: OSTA GeForce® GTX 1080 Ti TAI 1080, SAAT Middle-earth: Shadow of War ILMAISEKSI.*

Tao uusi valtasormus ja dominoi Mordoria GeForce GTX 10 -sarjalla. Näiden uskomattomien näytönohjainten, järjestelmien ja kannettavien tietokoneiden 4K- ja HDR-suorituskyky on aivan uudella tasolla. Pelikokemukset ovat huikeita esimerkiksi NVIDIA Ansel™-tekniikkaa hyödynnettäessä. Kaiken takana on NVIDIA Pascal™ – maailman kehittynein grafiikkasuoritinarkkitehtuuri pelaamiseen. Saat Middle-earth: Shadow of War -pelin mukaasi, kun hankit Game Ready -valmiuden GeForce® GTX 1080 Ti (tai 1080) -näytönohjaimella, -järjestelmällä tai -kannettavalla.

Nvivia_WB

HANKI GeForce® GTX 10 -SARJA

Game Ready -valmius sisältää rajoitetun ajan myös Middle-earth: Shadow Of War -pelin.


GeForce GTX 1080 Ti

Osta nyt

GeForce GTX 1080

Osta nyt

GeForce GTX 1080

Osta nyt
Bottom line

© 2017 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience ja Ansel ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR -ohjelmisto, © 2017 Warner Bros. Entertainment Inc. Kehittäjä Monolith Productions.

© 2017 New Line Productions, Inc. Kaikki The Lord of the Rings -sisältö New Line films -sisältöä lukuun ottamatta: © 2017 The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises ("SZC"). Middle-earth: Shadow of War, The Lord of the Rings ja hahmojen, esineiden, tapahtumien ja paikkojen nimet ovat SZC:n tavaramerkkejä, joita Warner Bros. Interactive Entertainment käyttää lisenssillä.

Bottom line

*Ehdot
Niin kauan kuin varastoa riittää. Jos asiakas tilaa useita tarjoukseen oikeuttavia tuotteita, hän saa kuitenkin vain yhden koodin. Tarjoukseen kuuluvat näytönohjaimet, pöytäkoneet ja kannettavat: GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1080 Ti -pöytäkone, GeForce GTX 1080 -pöytäkone, GeForce GTX 1080 Ti -kannettava, GeForce GTX 1080 -kannettava. Tarjous on saatavana vain valituilta jälleenmyyjiltä. Varmista ostettavan näytönohjaimen, järjestelmän tai kannettavan tietokoneen tuotekuvauksesta, että peli tulee tuotteen mukana. Yksi koodi per asiakas tai tilaus. Peli on lunastettava GeForce Experience™ -sovelluksen kautta pöytätietokoneella tai kannettavalla, jossa on kampanjaan kuuluva näytönohjain. Pelin lunastaminen edellyttää, että asiakas täyttää pelin ikärajavaatimukset.

**NVIDIA Ansel tulossa pian Middle-earth: Shadow of War -peliin