logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
image

Smart Home

Woox yhdistää kodisi älykkäämpään tulevaisuuteen. Woox on yhteensopiva Amazon Alexan, Google Home ja IFTTT:n kanssa. Käyttämällä ainoastaan Wi-Fi-yhteyttä, voit hallita Woox Smart Home ilman hubia tai lisälaitteita.

Samsung SmartThings tekee arjesta helpompaa ja auttaa automatisoimaan kotisi. Voit käyttää älykkäitä tunnistimia, kameroita ja pistorasioita, joiden avulla voit hallita kotiasi puhelimellasi. Enää et joudu miettimään unohditko valot päälle, koska voit sulkea ne mistä tahansa. Kaikki on yhteydessä keskitettyyn SmartThings Hubiin, jonka kautta voit luoda erilaisia tilanteita, joihin liitetään eri toimintoja.

Aqara älykodin tuotteilla, joita voit hallita mijia-sovelluksen kautta, kun olet poissa kotoa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdit sammuttaa jotain. Aqara toimii oman sovelluksen kautta kuin myös Google Assistantin tai Apple HomeKitin kanssa.

Deltaco Smart Home on älykoti fiksuun hintaan. Deltaco Smart Home voit ohjata suoraan puhelimesta Deltacon omalla mobiilisovelluksella, ja tekee arjesta yksinkertaisemman, vähentää virrankulutusta ja parantaa turvallisuutta. Sovellus on tietysti helppo asentaa, ja älylaitteesi melkeen heti käytettävissä.

Toimitusaika
Myymäläsaatavuus
Tuotemerkki
Kunto