logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

ÄÄRIMMÄINEN 4K

KOE JOKAINEN PIKSELI: GEFORCE® GTX 1080 Ti.

Koe äärimmäinen 4K-pelikokemus GeForce® GTX 1080 Ti -näytönohjaimella ja nauti parhaista nykypeleistä hämmästyttävällä tarkkuudella. Jopa kaksi kertaa aiempia malleja suorituskykyisempi GeForce GTX 1080 Ti tuottaa vaikuttavaa 4K-grafiikkaa sulavalla 60 fps:n nopeudella.

4K-PELIT

Nykypäivän suurimmat pelit, kuten Destiny 2, PlayerUnknown’s Battlegrounds, ja Middle-earth: Shadow of War, on suunniteltu koettavaksi hyperrealistisella 4K-tarkkuudella. Katso kattava luettelo 4K-peleistä, jotka on optimoitu GeForce GTX 1080 Ti:lle.

LUE LISÄÄ
NvidiaPerf

KAUPPA


GeForce GTX 1080 Ti

OSTA NYT

TUTUSTU MUIHIN PELEIHIN, JOTKA ON OPTIMOITU PELATTAVAKSI 4K-TARKKUUDELLA JA 60 FPS:N NOPEUDELLA GEFORCE GTX 1080 Ti:LLÄ.*

Bottom line

*Peliteho perustuu 3,5 Ghz:n Intel Core i7 5960x -suorittimella, 16 Gt:n DDR4-muistilla ja X99-emolevyllä varustettuun pelikoneeseen, jota käytetään korkeilla grafiikkaasetuksilla 4K Ultra HD -tarkkuudella. Suorituskyky voi vaihdella järjestelmän kokoonpanon mukaan.

© 2017 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. ©2017 Bungie, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Destiny, Destiny-logo, Bungie ja Bungie-logo ovat Bungie, Inc:n tavaramerkkejä. Pelin julkaisija ja jakelija on Activision. Activision on Activision Publishing, Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään. COPYRIGHT ©2017 BLUEHOLE INC. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS on rekisteröity tavaramerkki tai palvelumerkki, jonka omistavat Bluehole, Inc. ja sen tytäryhtiöt. Kaikki oikeudet pidätetään. MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR -ohjelmiston ©2017 Warner Bros. Entertainment Inc. Kehittäjä Monolith Productions. ©2017 New Line Productions, Inc. Kaikki The Lord of the Rings -sisältö New Line films -sisältöä lukuun ottamatta: ©2017 The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises ("SZC"). Middle-earth: Shadow of War, The Lord of the Rings ja hahmojen, esineiden, tapahtumien ja paikkojen nimet ovat SZC:n tavaramerkkejä, joita Warner Bros. Interactive Entertainment käyttää lisenssillä. MONOLITH-LOGO, WB GAMES -LOGO, WB SHIELD: ™ & ©Warner Bros. Entertainment Inc. (s17)