logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Tuotteiden palautus


Myymälä


Jos olet ostanut tuotteen jostakin liikkeestämme voit palauttaa tuotteen kyseiseen liikkeeseen edellyttäen, että palautusehdot täyttyvät. Voit lukea lisää palautusehdoista kuluttajia ja yrityksiä koskevista kauppaehdoistamme. Liikkeidemme yhteystiedot

Nettikauppa


Jos olet ostanut tuotteen nettikaupastamme, voit palauttaa sen meille maksutta. Ota kuitenkin aina ensin meihin yhteyttä ennen kuin palautat tuotteen. Tutustu myös kuluttajia ja yrityksiä koskeviin palautusehtoihin. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköisellä lomakkeella, sähköpostilla osoitteella info@multitronic.fi tai puhelimitse numerolla +358 (0)6 319 77 00.

 

Nettikaupasta ostettujen tuotteiden palautus

 

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja haluat palauttaa ne, on sinulla siihen kaksi viikkoa aikaa sen jälkeen kun olet vastaanottanut tuotteen. Lue lisää kauppaehdoistamme.

Ota meihin yhteyttä – mieluiten sähköisellä lomakkeella, sähköpostilla info@multitronic.fi tai puhelimitse +358 (0)6 319 77 00.
Oltuasi yhteydessä meihin annamme sähköpostitse sinulle ohjeet siitä, miten sinun tulee menetellä. Multitronic maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut.

 

Paketoi tuotteet huolellisesti. Muista aina pakata kaikki tuotteen kanssa tulleet tarvikkeet, kuten esim. ohjekirjat, CD-levyt, paneelit, jne.
Tuotteen alkuperäislaatikkoon ei saa teipata tai kirjoittaa, eikä sitä saa käyttää pakkausmateriaalina.

Tulosta ja liitä mukaan sähköpostilla lähettämämme PDF-dokumentti teippaamalla se paketin ulkopintaan. Lähetä paketti postissa.

Kun tuotteet on tutkittu Multitronic Oy:ssä, palautuskustannukset maksetaan pankkitilillesi.