logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Contour Trade In & Cash Back

Köp en RollerMouse Red från Contour idag och skicka in din gamla centrerade mus, så ger vi dig ett presentkort till SuperLahjakortti till ett värde av 40€*.
Uppgradera din centrerade mus till RollerMouse Red, och få en prisbelönt design med imponerande precision och flexibilitet. Ditt arbete med musen blir hur lätt som helst!

Det enda du behöver göra för att ha rätt till ett presentkort är:
1. Köp en RollerMouse Red under kampanjperioden (1 oktober 2019 – 31 oktober 2019)
2. Registrera ditt köp med en kopia av fakturan (senast den 7 november  2019)
3. Registrera serienumret på den centrerade mus du vill lämna in* (senast den 7 november  2019)
4. Klipp av sladden på din gamla mus och skicka in en bild där både serienummer och den avklippta sladden är synliga i samma bild (senast den 7 november 2019)
Du hittar kampanjesidan på https://campaign.contourdesign.fi/rollermouse-red-trade-in

RollerMouse Red-produkternas knappar och öppna rullstavar är placerade så att du kan använda både höger och vänster hand när du arbetar med musen. Detta minimerar de belastningsskador som kan uppstå när muskler och senor används ensidigt, och ser till att du har mer energi kvar efter att ha jobbat med musen en hel dag. Möjligheten att snabbt och enkelt anpassa markörhastigheten och rullstavens storlek och räckvidd ger dig också större precision när du jobbar med markören – en stark kombination.

*) Alla centrerade möss kan bytas in mot ett presentkort under denna kampanj. Både Contour Design RollerMouse och andra centrerade möss. Du ska helt enkelt bara ta en bild av serienumret och den avklippta sladden på den mus du vill lämna in och bifoga den i formuläret till höger. Tänk på att både serienumret och den avklippta sladden ska synas i samma bild. Presentkortet till SuperLahjakortti utfärdas till det företag som har köpt och betalat för den nya RollerMouse Red-produkten. Du har också möjlighet att byta ut presentkortet mot en donation på 40€ till SOS-Barnbyar Finland.