logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Du kan räkna med oss.

Bästa kund,

Vi hoppas att både du och din familj är trygga. På Multitronic följer vi situationen dagligen och reagerar på riktlinjer och rekommendationer från myndigheterna. Även om arbetsmiljön har förändrats för många av våra anställda så förändrar det inte hur vi fungerar som ett team.

Butikerna

För våra kunders säkerhet vidtar vi ytterligare försiktighetsåtgärder, och intensifierade vår rengöring i butikerna, på grund av risken för spridning av viruset. Alla våra butiker har handdesinfektionsmedel för våra kunder och vi försöker hålla dessa tillgängliga hela tiden. Våra anställda använder också regelbundet handdesinfektionsmedel under arbetsdagen. För att hjälpa varandra rekommenderar vi att man håller distans till varandra i kön.

För närvarande fungerar alla våra Multitronic och iTronic butiker normalt. Vi fortsätter att erbjuda samma tjänster som förr, till exempel service. Du kan alltid kontrollera butikens öppettider här: multitronic.fi/stores

Multitronic.fi

Vår webbutik fungerar som normalt. Vi har inte heller märkt någon påverkan på leveranstiden. För att stödja våra kunder introducerar vi gratis frakt på alla beställningar över 50 € till Postens paketautomater och Matkahuoltos busspaket.

Vi vet att hemleverans just nu är viktigt för många av våra kunder. Därför beslutade vi att införa en fast leveranskostnad på alla till dörren paket på 2,90 € för alla beställningar över 50 €. Vi hoppas att leveransalternativen kommer att bli mer överkomliga för er. Fraktkostnaden uppdateras automatiskt vid kassan, när köpkorgens värde överstiger 50 €.

Kundservice

Våra försäljnings- och kundserviceteam är tillgängliga för att besvara dina frågor varje dag från 09:00 till 17:00. Vänligen kontakta oss om du har bekymmer eller frågor vi kan hjälpa till med.

Vi inser att situationen är unik just nu och uppskattar er flexibilitet och ert stöd. Vi kommer att fortsätta hålla en noggrann koll på situationen och ger uppdateringar vartefter.