logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
Nvivia_Ubisoft

NYA LEGENDER TRÄDER FRAM

GÄLLER UNDER EN BEGRÄNSAD TID. KÖP GEFORCE® GTX OCH FÅ DESTINY 2.

Bli Game Ready med GeForce GTX 10-serien och upplev Destiny 2 på datorn. Gäller under en begränsad tid. Köp ett utvalt GeForce GTX 1080 Ti- eller GeForce GTX 1080-grafikkort, ett datorsystem eller en bärbar dator och få Destiny 2 när det lanseras för dator!

Mänsklighetens sista säkra stad har invaderats av en överväldigande styrka ledd av Ghaul, den fruktade anföraren av brutala Red Legion. Han har berövat stadens väktare deras makt och tvingat de överlevande att fly. Du beger dig till vårt solsystems mystiska, oupptäckta världar för att upptäcka en arsenal av vapen och förödande nya stridstekniker. För att besegra Red Legion och konfrontera Ghaul måste du återförena mänsklighetens skingrade hjältar och tillsammans med dem slå tillbaka för att rädda vårt hem.

SE DEN EXKLUSIVA GAMEPLAY-TRAILERN I 4K

SKAFFA GEFORCE® GTX 10-SERIENGTX 10-SERIEN

Grafikprocessorerna i GeForce GTX 10-serien ger liv åt en vacker värld i Destiny 2 i fantastiska 4K. Upplev en otroligt smidig, skärmflimmerfri spelupplevelse med NVIDIA G-SYNC™ och dela dina största spelögonblick med NVIDIA ShadowPlay™ med hjälp av GeForce Experience™.


GeForce GTX 1080

Köp nu

GeForce GTX 1080 Ti

Köp nu

GeForce GTX 1080

Köp nu
Bottom line

© 2017 NVIDIA Corporation, NVIDIA, NVIDIA:s logotyp och GeForce är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. Kvalificerande grafikkort, system eller bärbara datorer: GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1080 Ti-system, GeForce GTX 1080-system och bärbara datorer med GeForce GTX 1080. Internetanslutning krävs. Spelkoder till Destiny 2 (PC) måste lösas in innan 31 December 2017.

Minst 68 GB ledigt hårddiskutrymme krävs från och med september 2017. Lagringskraven kan komma att öka. Se www.destinythegame.com/size-requirements för gällande krav efter september 2017. Kan kräva ytterligare lagringsutrymme för konfiguration, funktioner och uppdateringar, inklusive nedladdning av obligatoriska uppdateringar i spelet för att fortsätta spela. Användaren är ansvarig för avgifter för bredbandsanslutning till internet, vilket krävs. Ytterligare avgifter kan tillkomma för onlineinnehåll och onlinefunktioner. Användning av programvaran innebär godkännande av Destinys licensavtal för programvara som finns tillgängligt på http://support.activision.com/license och användarvillkoren och sekretesspolicyn som finns på www.bungie.net/eula. Activision kan ändra eller avbryta onlinetjänster utan föregående meddelande.

© Bungie, Inc. Med ensamrätt. Destiny, Destiny-loggan, Bungie och Bungie-loggan är varumärken som tillhör Bungie, Inc. Publicerad och distribuerad av Activision. Activision är ett registrerat varumärke som tillhör Activision Publishing, Inc.