logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
Nvivia_gtx1050

Dominera spelplanen med de nya grafikprocesserna i GeForce® GTX 10-serien som förvandlar din mobila enhet till en elegant och kraftfull spelmaskin – som drivs av omvälvande NVIDIA Pascal™-arkitektur.

PRESTANDA

Alla förtjänar ett fantastiskt spel. Just därför har vi skapat den snabba och kraftiga GeForce® GTX 1050, driven av NVIDIA Pascal™ – den mest avancerade GPU-arkitekturen någonsin. Den innovativa NVIDIA Game Ready-tekniken ger varje spelare möjlighet att uppleva de senaste titlarna fullt ut. #GameReady. De har utformats med ultrasnabb FinFET, de senaste minnesteknikerna med hög bandbredd, samt stöd för DirectX 12-funktioner för att leverera snabbast möjliga friktionsfria spelupplevelser på bärbara datorer.

DE SENASTE
SPELTEKNIKERNA

NVIDIA GameWorks™-teknik ger dig extremt friktionsfritt och filmiskt gameplay och med NVIDIA Ansel™ får du 360-graders spelbilder.

DEN BÄSTA SPELUPPLEVELSEN

BÄRBARA DATORER I GeForce® GTX 10-SERIEN

Upplev omvälvande prestanda och energieffektivitet i varje spel.

MSI
GeForce GTX 1050


KÖP NU
ACER
GeForce GTX 1050


KÖP NU
Bottom line

© 2017 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce GTX-logotypen, GeForce, NVIDIA Pascal, NVIDIA GameWorks, NVIDIA VRWorks och Ansel är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder.