logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
Nvivia_Ubisoft

NVIDIA:s nya flaggskepp GeForce® GTX 1080 Ti är ett spel-GPU baserat på NVIDIA Pascal-arkitekturen. Det här kortet är det senaste tillskottet till den ultimata spelplattformen och har fyllts med otrolig spelkraft, nästa generations GDDR5X-minne på 11 Gbit/s och en rejäl rambuffert på 11 GB. #GameReady

DOMINERANDE PRESTANDA

Upptäck den oöverträffade spelupplevelse som drivs av NVIDIA Pascal™ – världens mest avancerade GPU-arkitektur. GeForce GTX 1080 Ti ger en otrolig spelkraft med 3584 NVIDIA® CUDA®-kärnor och 12 miljarder transistorer. Det innebär att du kan räkna med upp till 3 gånger mer prestanda jämfört med föregående generationers grafikkort*, samt innovativa nya speltekniker och banbrytande VR-upplevelser
*baserat på testresultaten i grafikintensiva VR-spelprogram.

NÄSTA GENERATIONS SPELTEKNIK

Få all kraft och prestanda du behöver för att driva de senaste displayerna, inklusive VR, ultra-hög upplösning och flera bildskärmar. NVIDIA GameWorks™-tekniker ger dig extremt friktionsfritt och filmiskt gameplay och 360-graders spelbilder som du kan visa i VR.

NYA VR-NIVÅER

GeForce GTX 1080 Ti levererar verkligen nästa generations VR-prestanda, lägsta möjliga latens och plug and play-kompatibilitet med ledande headset. Allt drivs av NVIDIA VRWorks™-teknik med levande VR-ljud, VR-fysik och VR-känsel.

OTROLIGT HANTVERK

Oöverträffad spelkraft. Exceptionellt hantverk. En dubbel FET-strömförsörjning med sju faser. Allt kyls av en radialfläkt med en avancerad ångkammare med hög prestanda för att fungera under de mest utmanande temperaturförhållandena.

GEFORCE GTX 1080 Ti

Det här är den framsynta innovationen som gör GeForce 1080 Ti till the Ultimate GeForce.


GeForce GTX 1080 Ti

KÖP NU
Bottom line

© 2017 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce GTX-logotypen, GeForce, NVIDIA GameWorks, NVIDIA VRWorks och NVIDIA SLI är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör de respektive företag som de är associerade med.
© 2017 Electronic Arts Inc. EA, EA-logotypen, Mass Effect, Mass Effect: Andromeda, BioWare och BioWare-logotypen är varumärken som tillhör Electronic Arts Inc.