logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Grafikkort i GeForce® GTX 16-serien har utformats med den prisbelönta NVIDIA Turing™-arkitekturens banbrytande grafikprestanda. 16-seriens grafikprocessorer är blixtsnabba med de populäraste spelen och ännu snabbare med nya spel. Få en bättre spelupplevelse med GeForce GTX.

TURING-SKUGGTEKNIK

Med samtidig körning av flyttal och heltal, adaptiv skuggteknik och en ny enhetlig minnesarkitektur med två gånger större cacheminne än sin föregångare. Turing-skuggteknik möjliggör suverän ökad prestanda i dagens spel. Få 1,4 gånger bättre energieffektivitet jämfört med föregående generationer för en snabbare, svalare och tystare spelupplevelse som tillämpar Turings avancerade grafikfunktioner.

image

SUVERÄN PRESTANDA

GTX 16-serien är en dubbel uppgradering för dina favoritspel i jämförelse med 9-serien och den är 1,5 gånger snabbare än den tidigare generationen. GTX 1660 och GTX 1660 ti ger det bästa värdet och de bästa bildfrekvenserna för spel med 1080p samtidigt som GTX 1650 är det enklaste sättet att få tillgång till spelande med 60 FPS och hela GeForce Experience. Vinn din nästa Battle Royale-match med GTX 1660 ti eller välj GTX 1650 för upp till tio gånger snabbare spel än integrerad grafik.

image

SÄND DITT SPELANDE

Ta del av en fantastisk prestanda och bildkvalitet samtidigt som du livestreamar till Twitch eller YouTube. Den dedikerade hårdvarukodaren för GTX 1660 Ti och 1660 ger 15 % bättre effektivitet jämfört med tidigare generations grafikkort och är optimerad för OBS (Open Broadcaster Software).

image

Geforce Experience

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina GeForce-drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt tillbehör till ditt GeForce-grafikkort.

image

NVIDIA ANSEL

Med det här kraftfulla fotoläget kan du ta proffsiga bilder i dina spel som aldrig förr. Du kan nu fånga och dela med dig av dina mest briljanta spelupplevelser med 360-gradiga HDR- och stereobilder med otrolig upplösning.

image

SKAPA MER, VÄNTA MINDRE

Dedikerad GPU-kraftförsörjning skyndar på de kreativa program som du använder varje dag. I kombination med NVIDIA Creator Ready-drivrutiner får du en prestanda och tillförlitlighet som sätter blixtfart på din kreativitet. Vi tar hand om tekniken så att du kan fokusera på din passion – att skapa.

© 2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience och NVIDIA Turing är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.

© 2019, Epic Games, Inc. Epic Games, Epic Games-logotypen, Fortnite, Fortnite-logotypen Unreal, Unreal Engine 4 och UE4 är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Epic Games, Inc. i USA och andra länder. Med ensamrätt.

© 2018 Square Enix Limited. Utvecklat av Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, ett ZeniMax Media-företag. Med ensamrätt. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS och shield-logotypen är varumärken som tillhör Activision Publishing, Inc.

Leverans tid
På lager i butiker
Varumärken
Skick