logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

HyperX Cloud Revolver

Ljud i studiokvalitet som ger konkurrensfördel.

Features
  • Ljud med studiokvalitet
  • Kännetecknande HyperX minnesskum med förstklassigt konstläder
  • Varaktig stålram
  • Avtagbar brusreducerande mikrofon
  • Nästa generations riktande 50 mm element
  • Kompatibilitet med multiplattformar
Köp nu

HyperX Cloud Revolver™ har bredare ljudintervall som skapar djup och bredd för förbättrad ljudprecision. Skaffa dig konkurrensfördelar genom att höra var dina motståndare befinner sig mer exakt även när de är längre bort. Omskapade ljudprofiler ger större ljudbild som är perfekt för FPS, öppen spelmiljö och en konsertsalsliknande upplevelse när du lyssnar på musik.

Den är signerad HyperX™ i minnesskum och förstklassigt konstläder för komfort som låter dig spela timmar i sträck. Det nya röda minnesskummet är av extra hög kvalitet för att sticka ut från konkurrenterna och det ger dig en prisbelönt HyperX-komfort.

HyperX Cloud Revolver är designad i Tyskland och är i slitstarkt stål för lång hållbarhet och stabilitet. Den avtagbara brusreducerande mikrofonen ger tydligare röstkvalitet och reducerat bakgrundsljud för bättre chatt under spelet, är certifierad av TeamSpeak™ och kompatibel med Discord, Skype™, Ventrilo, Mumble och RaidCall.

Nästa generations 50 mm element med ljud direkt i örat för exakt ljudpositionering och rent, klart ljud med förstärkt bas. HyperX Cloud Revolver är kompatibel med datorer, Xbox One™1, PS4™, Wii U™, Mac® och Mobile2 och det är därför det enda headset du behöver både för dator- och konsolspel.

Ljud med studiokvalitet

HyperX Cloud Revolver™ har bredare ljudintervall som skapar djup och bredd för optimal ljudprecision och konkurrensfördelar. Du kommer att höra var din motståndare befinner sig från större avstånd. Den bredare ljudbilden är idealisk för FPS och gameplay i öppen miljö och ger en konsertsalsliknande upplevelse när du lyssnar på musik.

Nästa generations riktande 50 mm element

Raffinerade 50 mm riktande element är placerade parallellt med öronen för rent, klart ljud med förstärkt bas. Drivrutinerna riktar ljudet in i örat för exakt ljudpositionering.

Kännetecknande HyperX prisbelönta minnesskum

Det röda minnesskum är synligt på baksidan av kåporna för att skilja ut HyperX från konkurrenterna. Högre kvalitet, tätt skum kännetecknar HyperX prisbelönta komfort och kvalitet samtidigt som denna ger ultimat komfort under långa spelsessioner.

2m förlängningsladd med ljudkontrollbox innehåller både stereo- och mikrofonplugg

HyperX Cloud Revolver levereras med en ljudkontrollbox som är förlängd med 2 meter och med stereo- och mikrofonpluggar för dator. Den är idealisk för användning med det inbyggda ljudkortet.

Varaktig stålram

HyperX Cloud Revolver är designad i Tyskland och har en fast stålram för lång hållbarhet och stabilitet.

Avtagbar brusreducerande mikrofon

Den avtagbara mikrofonarmen gör det enkelt att koppla in sig på spel eller koppla ur för att lyssna på musik. Den har flexibel design och anpassad mikrofonpositionering.

Kompatibilitet med multiplattformar

HyperX Cloud Revolver är kompatibel med dator, Xbox One™1, PS4™, Wii U™, Mac® och Mobile2 och därför kan du använda samma headset för dator och konsolspel.

TeamSpeak-certifierad

TeamSpeak™ certifierar röstkvaliteten som tydlig och skarp med utmärkt ljudkvalitet. Inga hörbara ekon, bakgrundsljud eller röstförvrängningar har upptäckts i tester. Bland övriga kompatibla chatt-klienter märks Discord, Skype™ Ventrilo, Mumble and RaidCall.

1. Adapter krävs för Xbox One™-regulatorer utan 3.5mm-port. (Adapter säljs separat.)
2. Kompatibel med enheter med CTIA standardkontakter.