logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Livall cykelhjälm

Livall har skapat den första smarta cykelhjälmen med ljus, högtalare, mikrofon och cykeldator, cykling ska vara roligt och säkert.

Livall är den nya smarta cykelhjälmen som både skyddar ditt huvud och är utrustad med modern teknologi som gör cykelturen roligare och säkrare. Den enklare hjälmen har 8 plus 6 LED lampor bak och inga uppepå, det gör att du syns i trafiken och att dina kompisar hänger med. Hjälmen har också en inbyggd blåtandshögtalare och mikrofon, besvara samtal enkelt utan att släppa styret via multifunktionskontrollen. Kör du omkull känner ett gyro i hjälmen av det och larmar dina kontakter, förvalt i appen. LivallRiding appen är hjärnan i Livall-teknologin och styr alla funktioner i hjälmen och dess tillbehör.

Multifunktionskontrollen som följer med alla hjälmar är en fjärrkontroll för Livall-hjälmen, styr ljus, musik, telefonsamtal och walkie-talkie på ett säkert sätt. Multifunktionskontrollen kan också styra LivallRiding appen för att t.ex. ta foton eller filma med mobilen. Universal hållaren passar de flesta styren på marknaden, väldigt enkel att fästa/avlägsna från styret. Köp till Livalls telefonhållare med inbyggd powerbank för att enkelt se mobildisplayen under cykelturen och samtidigt ladda mobilen. 


image
image