logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
Outlet_logo

Multitronic Outlet är en bra plats att hitta en mängd rabatterade produkter. Du hittar ett brett utbud av produkter som är begagnade, renoverade eller har öppen låda, med minimum sex månaders garanti. Alla produkter i Multitronic Outlet är testade, certifierade och fungerar lika bra som helt nya. Och urvalet förändras konstant, så kort sagt vill du inte missa vår Outlet-sida.

Helt nya produkter, inkluderar alla delar och tillbehör. Förpackningen kan vara öppnad och/eller skadad men produkten är oanvänd och hel. Produktsidor märkta med öppen förpackning har full garanti.

Produkter som blivit rekonditionerade. Vilket betyder att den har återställts till ett nyskick, både funktionsmässigt och till utseende. Produkten är putsad, testad och noggrant förpackad av tillverkaren.

Oftast använda produkter som är: kundreturer, demo produkter eller produkter som har ett litet problem som t.e.x. en död pixel. Testad av antingen Multitronic eller leverantören.

Vad är fördelen för mig att köpa en Outlet produkt?

Fördelarna med att köpa Outlet produkter är:

 • Mer valuta för pengarna
 • Du är miljövänlig genom att spara på våra globala resurser

  Har Outlet produkter garanti?

  Produkter i öppnade lådor har full garanti från tillverkaren. 12-36 månader beroende på produkten. Alla renoverade produkter har minst 12 månaders garanti. Begagnade produkter har minst 6 månaders garanti.

  Hurdan är returpolicyn för Outlet produkter?

  Returpolicyn och avbokningspolicyn är densamma som för alla andra produktgrupper

  Hur kan jag få service på en Outlet produkt?

  Antingen via tillverkaren eller via Multitronic. Vänligen kontakta mailto:service@multitronic.fi eller fyll i formuläret.