logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Multitronic integritets- & säkerhetspolicy

Integritetspolicy


Multitronic Oy respekterar din integritet och vi är angelägna om att skydda den.


Användning av kunduppgifter som givits i samband med beställning

Kunduppgifter som givits i samband med beställning kommer endast att användas för leverans från distributör eller Multitronic Oy själv.

Annan användning av kunduppgifter

Kunduppgifter eller annan personlig information kommer aldrig att säljas eller lämnas ut till tredje part för marknadsföring eller andra syften.

Avprenumerering av nyhetsbrev och marknadsföring

Registrerade kunder med inloggning som valt att prenumerera på Multitronics nyhetsbrev kan när som helst avprenumerera på det genom någon av följande metoder:

  • Gå till http://www.multitronic.fi och logga in. Välj "Kundkonto" => "Inställningar" och välj bort det kryss som finns under rubriken "Nyhetsbrev" och klicka på "Uppdatera information".
  • Skicka e-post till oss på adressen info@multitronic.fi eller ring oss på nummer 06-3197700 och vi tar manuellt bort dig från nyhetsbrevslistan.


Säkerhetspolicy

Multitronic Oy är angeläget om att skydda den information som har givits oss. För att hindra icke auktoriserad åtkomst och för att tillförsäkra tillbörlig användning av informationen, så har Multitronic Oy på plats ändamålsenliga fysiska och förvaltningsrelaterade procedurer för att säkra den information som givits oss.


Om du har frågor vänligen kontakta oss via e-post till adressen info@multitronic.fi eller med telefon på nummer 06-3197700.