logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
  1. AirPods Pro ‑kuulokkeissa on maaurheilulajeihin ja liikuntaan soveltuva hien- ja vedenkestävyys. AirPods Pro ‑kuulokkeet on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja niiden vedenpitävyysluokitus on IPX4 (IEC-standardi 60529). Hien- ja vedenkestävyys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastuneita AirPods Pro ‑kuulokkeita. Katso puhdistus‑ ja kuivausohjeet osoitteesta https://support.apple.com/kb/HT210711. Latauskotelo ei ole hien- tai vedenkestävä.
  2. Siri ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä tai kaikilla alueilla, ja sen ominaisuudet voivat vaihdella alueittain. Edellyttää internet-yhteyttä. Mobiilikäyttö saattaa olla maksullista.
  3. Toimii iPhone 8:n tai uudemman ja iPod touchin (7. sukupolvi) kanssa, kun käytössä on uusin iOS-versio, ja 12,9 tuuman iPad Pron (2. sukupolvi tai uudempi), 11 tuuman iPad Pron, 10,5 tuuman iPad Pron, iPadin (5. sukupolvi tai uudempi), iPad Airin (3. sukupolvi) ja iPad minin (5. sukupolvi) kanssa, kun käytössä on uusin iPadOS-versio.
  4. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro ‑kuulokkeiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta. Tyhjentyneet AirPods Pro ‑kuulokkeet ladattiin 100 prosenttiin. Tämän jälkeen äänen toistoa jatkettiin, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta. Tätä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro ‑kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akunkesto vaihtelee laitteen asetusten, ympäristön, käyttötavan ja useiden muiden tekijöiden mukaan.
  5. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro ‑kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla yhdessä iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista koostui 358 iTunes Storesta ostetusta ääniraidasta (256 kb/s AAC-koodaus). Äänenvoimakkuus oli 50 %, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Kuunteluaika oli enintään 5 tuntia, kun aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuuluvuus olivat pois päältä. Testauksessa AirPods Pro ‑kuulokkeiden akku tyhjennettiin toistamalla ääntä, kunnes toinen AirPods Pro ‑kuulokkeista lakkasi toistamasta. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja useista muista tekijöistä.

Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku