logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Maksutavat

Seuraavat maksutavat ovat kuluttajien valittavissa tilauksen yhteydessä.

Pankkisiirto
Tilaus maksetaan verkkopankin kautta. Tuemme useimpia verkkopankkeja: Nordeaa, Danske Bankia, Säästöpankkia ja Ålandsbankenia.
Luottokortti
Hyväksymme Visa ja Mastercard -luottokorttimaksut. Ostosumma varataan tilauksen teon yhteydessä ja se veloitetaan, kun tilaus lähetetään asiakkaalle.
Etukäteismaksu
Asiakkaalle lähetetään lasku tilauksen teon jälkeen. Tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu.
Postiennakko
Tilaus maksetaan noudon yhteydessä Postin tai Matkahuollon noutopisteessä. Huomioi, että tästä maksutavasta aiheutuu lisäkustannuksia.
Maksu myymälässä noudon yhteydessä
Mikäli tilaus noudetaan myymälästämme, voit valita maksutavaksi maksun noudettaessa.
Klarna-osamaksu
Multitronic tarjoaa mahdollisuuden ostaa tilauksen Klarnan kautta "Maksa myöhemmin - osta nyt" sekä "Pilko maksut" vaihtoehdoilla.
  • Maksa myöhemmin: Osta nyt. Maksa 30 päivän kuluessa klarnalla. Klarna laskun maksuaika on 30 päivää tuotteiden toimituksesta ilman kuluja. Lisäksi voit valita pidemmän maksuajan pienellä lisämaksulla.
  • Pilko maksut: Voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä ilman aloitus- ja käsittelymaksuja. Maksat vain koron 18.90%. Huomioi, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja ilmoitettava henkilötunnuksesi luottotarkistusta varten.
Walley lasku ja tililuotto
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä.
B2B-maksutavat

Lasku / E-lasku

Tarjoamme laskutuksen maksuvaihtoehdoksi yrityksille, yhdistyksille ja valtion organisaatiolle.

Grenke Leasing

Yritykset voivat valita Grenke leasing maksuvaihtoehdon minimissään 500€ ALV 0% arvoisille ostoksille. Useita vaihtoehtoja saatavilla 60kk leasing ajalle asti. Leasing-sopimus löytyy. Ota yhteyttä osoitteeseen info@multitronic.fi ja kerro oma leasing-ohjelmatoiveesi.

Kysymyksiä tai huolia?

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit soittaa asiakaspalvelunumeroomme tai lähettää sähköpostia. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua mielellään ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 09:00 - 17:00.

Puhelimitse: +358 (0)6 319 77 00
Sähköpostitse: info@multitronic.fi


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku