logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Huolto

Ilmainen vianselvitys

Tarjoamme aina ilmaisen vianselvityksen. Meille on tärkeää, että voimme yhdessä löytää ratkaisuja tietokone- tai puhelinongelmiin ilman mitään kustannuksia sinulle. Voit tuoda tietokoneesi, puhelimesi tai tablettisi myymälöihimme, etsimme laitteesta ongelman ja annamme neuvoja mitä voimme tehdä asialle.

Luottamus

Olemme antaneet ammattitaitoista huoltoa yli kymmenen vuoden ajan, ja moni asiakas luottaa meihin. Kaikki huoltoasiantuntijamme tekevät säännöllisiä eri valmistajien sertifiointikokeita, jotta saisit ammattimaisen korjauspalvelun. Jokainen Multitronic-myymälä tarjoaa täydellisen tietokoneiden korjaus- ja päivityspalvelun. Jokainen iTronic-myymälä tarjoaa valtuutetun Apple-huollon sekä täyden takuupalvelun.

Avoimuus

Jokainen asiakas, joka tuo laitteensa korjaukseen, saa linkin huollon seurantaan (Service Tracker). Asiakas saa linkin kautta tiedon huollon nykyisestä vaiheesta, mahdollisista sopimuksista ja kaikki yhteystiedot.

Takuuasiat

Jos haluat avata Multitronicista ostetusta tuotteesta takuuasian, jatka ystävällisesti tälle sivulle.

Tietokonehuolto

Korjaukset

Korjaamme kaikenlaiset PC- ja Mac-vahingot. Voimme vaihtaa esimerkiksi kannettavasi rikkinäisen näytön, korjata verkko-ongelmia, vaihtaa kannettavan tietokoneen kuoren ja paljon muuta. Jos kaadoit vahingossa vettä näppäimistöön, se ei tarkoita sitä, että sinun pitää sanoa hyvästit kannettavalle tietokoneellesi. Kun olemme suorittaneet diagnostiikan, voimme kertoa tarkalleen mikä ongelma on ja kuinka paljon laitteen korjaus maksaisi.

Päivitykset

Multitronic tarjoaa sinulle mahdollisuuden päivittää tietokoneesi helposti. Mikäli pöytäkoneesi tai kannettavasi on mielestäsi hidas, voimme nopeuttaa sitä päivittämällä sen komponentit. Monissa tapauksissa vanhan kiintolevyn yksinkertainen vaihto SSD:hen tai RAM-muistimäärän lisääminen voi antaa merkittävän lisäyksen laitteen suorituskykyyn. Ilmaisen tarkastuksen jälkeen voimme kertoa sinulle eri tavoista parantaa suorituskykyä.

Ohjelmistoasennukset

Voimme auttaa sinua asentamaan laitteellesi erilaisia ohjelmia, oli kyse sitten käyttöjärjestelmästä, virustorjunnasta, Office-paketista tai vaikka VPN:stä. Jokaisesta myymälästämme voit ostaa tarvitsemiasi ohjelmistopaketteja ja huolto-osastomme voi asentaa ne.

Tietokoneen kokoaminen

Tietokoneiden päivittämisen ohella kokoamme tietokoneita. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa haluamasi komponentit ja me voimme asentaa ne. Kokoonpanopaketit sisältävät yhteensopivuuden tarkistamisen ja täydellisen testausprosessin, jossa varmistamme komponenttien toimivuuden.

Hintaesimerkkejä

Laitteen vianselvitys 0€
Tietoturvan / MS Officen asennus  alk. 39€
Komponentin, tulostimen ym. asennus alk. 39€
Tietojen palautus ja varmuuskopiointi alk. 99€
Tietokoneen kasaus käyttövalmiiksi 99€
Varmuuskopiointi ja PC:n uudelleenasennus päivityksineen 149€


Löydät meidät täältä:

Applen valtuuttama huolto

Applen valtuuttamana huoltokumppanina (Authorised Service Partner) tarjoamme kaikissa iTronic-myymälöissämme täyden takuuhuollon ja takuun ulkopuolisen huollon.

Suora kumppanuus Applen kanssa tarkoittaa sitä, että pätevän ja koulutetun henkilökunnan lisäksi voimme tarjota alkuperäisiä varaosia sekä Applen määrittämää palveluaikataulua. Kaikissa iTronic-myymälöissä voimme korjata tai takuuhuoltaa iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV, valittuja oheislaitteita ja kaikkia Beats -tuotteita.

Tavallisen huollon lisäksi tarjoamme asiakkaille vaihtomahdollisuuden. Tarkoituksena on, että jos laitteesi menee rikki, voimme korvata sen uudella, tiettyyn hintaan. Lisätietoja Apple-huollosta löydät iTronicin-verkkosivustolta.

Löydät meidät täältä:


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku