logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Service

Gratis felsökning

Det är viktigt att vi tillsammans kan hitta lösningar på problem med din dator eller telefon utan att det kostar dig någonting. Därför erbjuder vi dig alltid gratis felsökning. Du kan komma in med din dator, telefon eller surfplatta till våra butiker, så letar vi efter felet och ger dig råd om vad som kan göras.

Förtroende

Vi har jobbat med professionell service i över tio år och vi har många kunder som litar på oss. Alla våra servicespecialister gör regelbundna certifieringstester från olika tillverkare för att se till att du får professionell reparationsservice. Hos alla Multitronic butiker ger vi fullständig datorservice med reparationer och uppgraderingar. Alla iTronic butiker erbjuder auktoriserad Apple service, samt även full garantiservice.

Transparens

Varje kund som kommer in med sin enhet för reparation får via en länk tillgång till vårt serviceuppföljningssystem. Via länken ser kunden information om den aktuella statusen för servicen, eventuella överenskommelser och alla kontaktuppgifter.

Garantier

Om du vill öppna ett garantiärende för en produkt som du har köpt hos Multitronic, vänligen gå till den här sidan.

Service på datorer

Reparation

Vi reparerar alla sorters PC och Mac skador. Till exempel kan vi byta en sprucken skärm på din bärbara, fixa nätverksproblem, byta skalet på din bärbara och mycket annat. Om du av misstag har spillt vatten på ditt tangentbord betyder det inte att du måste säga farväl till din bärbara dator. Efter att vi kört diagnostikprogram kan vi säga exakt vad som är problemet och vad det kostar att fixa.

Uppgradering

Hos Multitronic erbjuder vi dig möjligheten att uppgradera din dator. Om du upplever att din bordsdator eller bärbara är långsam, kan vi uppgradera komponenterna så den blir snabbare. I många fall kan ett enkelt byte av en gammal hårdskiva till en SSD eller att öka mängden RAM-minne ge en väsentlig höjning av prestandan. Efter en gratis genomsökning av din enhet kan vi informera dig om olika sätt att förbättra prestandan.

Programvaruinstallation

Vi kan hjälpa dig att installera olika sorters programvara: operativsystem, antivirus, Office program och VPN. I alla våra butiker kan du köpa programpaket du vill använda, och så kan vår serviceavdelning installera dem åt dig.

Datormontering

Utöver att uppgradera datorer monterar vi också dem. Det här betyder att du kan köpa vilka komponenter som helst och vi kan montera dem. Monteringspaketen innehåller en kontroll av kompatibilitet och en full testprocess för att se till att allting fungerar bra.

Här finns vi:

Service på mobiltelefoner och surfplattor

Hos de utvalda Multitronic butikerna reparerar vi mobila enheter. Vi reparerar telefoner och surfplattor av de mest populära märkena som Apple, Samsung, LG, Huawei, Honor, LG, Sony, Nokia, Microsoft, HTC och OnePlus. För de två vanligaste problemen, byte av batteri och skärm, försöker vi hålla reservdelar i lager för att se till att kunden får sin enhet reparerad fort. Om du har problem med bak- eller frontkameran, högtalaren, mikrofonen, knapparna, hörlursuttaget eller kosmetiska skador kan vi hjälpa dig med det. Om du upplever att din mobila enhet har funktionsfel, kan vi köra en gratis diagnostikkontroll för att få veta orsaken till problemet. Om du har en äldre mobiltelefon eller surfplatta som du vill få reparerad kan vi beställa reservdelar till den också.

Hos Multitronic använder vi bara reservdelar av hög kvalitet, för att se till att kunden blir nöjd med reparationerna under en lång tid. På all reparations- och uppgraderingsservice ger vi dig garanti.

Här finns vi:

Prislista

ModellSkärmbyteBatteribyteCombo
iPhone 5 / 5C / 5S 59€ 39€ 69€
iPhone SE 69€ 49€ 99€
iPhone 6 99€ 49€ 129€
iPhone 6 Plus 129€ 49€ 169€
iPhone 6S 129€ 59€ 149€
iPhone 6S Plus 169€ 59€ 199€
iPhone 7 169€ 69€ 199€
iPhone 7 Plus 179€ 69€ 229€
iPhone 8 199€ 69€ 249€
iPhone 8 Plus 229€ 89€ 299€
iPhone X 399€ 149€ 529€
iPhone XS 499€ 129€ 659€

Auktoriserad Apple service

Som auktoriserad Apple servicepartner (Authorised Service Partner) erbjuder vi på våra iTronic butiker full garantiservice och service utanför garantin. Direkt partnerskap med Apple gör att vi kan erbjuda kunden äkta reservdelar, kvalificerad och utbildad personal samt tidsgränser för servicen som fastställts av Apple. På alla våra iTronic butiker kan vi reparera eller ge garantiservice på iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV, utvalda tillbehör och alla Beats produkter.

Utöver vanlig service erbjuder vi också våra kunder en bytesmöjlighet. Det här innebär att om din enhet går sönder kan vi byta den mot en ny, till en viss kostnad. Du kan hitta närmare information om Apple servicen på iTronics hemsida.

Här finns vi:


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning