logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Information om leverans

Vi levererar våra produkter till både Finland och Åland. Leveranskostnaderna börjar på 4,90 euro och varierar beroende på valt leveranssätt. Produkter som är märkta med "Gratis leverans" är berättigade till gratis (0 euro) leverans med vissa leveransmetoder. Du kan också hämta din beställning kostnadsfritt i vår butik.

I kassan kan du välja leveransmetod bland de alternativ som antingen Posti eller Matkahuolto erbjuder. Vi skickar beställningar på vardagar och leveransen inom Finland tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar. Leverans till Åland kan ta något längre, cirka 2-4 arbetsdagar.

Leverans till butiken
Alla produkter på Multitronics webbplats kan levereras till någon av våra butiker. Välj alternativet "Hämta i butik" när du beställer och välj sedan den butik du önskar. När din beställning anländer till butiken får du ett sms och ett e-postmeddelande när din beställning är redo att hämtas. Om produkten du vill ha finns i lager i den butik du valt rekommenderar vi att du lägger din beställning via vår webbplats för att reservera den för upphämtning. Hämtning i butiken är alltid gratis!
Leveranstid
Du kan hitta den beräknade leveranstiden för beställningar och separat leverans- och tillgänglighetsinformation för våra butiker längst ner på varje produktsida under priset. Den beräknade leveranstiden som visas på vår webbplats inkluderar hantering och leverans. Denna tidsplan kan ändras på grund av oförutsedda omständigheter, t.ex. behandlingsproblem eller leveransförseningar från tredje part.
Leverans till en automat
Ibland kan en postautomat vara full av paket och det finns inget utrymme kvar. I det här fallet skickar Posti ditt paket till närmaste tillgängliga automat eller kontaktar dig. Stora försändelser som inte får plats i automaten skickas vidare till ett av postens närmaste upphämtningsställen.
Förvaring av paket
OBeställningar som levereras till Postens/resetjänstens automater eller till hämtningsställen förvaras i sju (7) dagar. Vanligtvis får du den fjärde dagen en påminnelse om att ditt paket har anlänt. Den sjunde dagen returneras beställningen till oss.
Spårning av försändelsen/spårningskod
När vi har packat och förberett din beställning för leverans skickar vi dig en trackingkod för att följa hur din beställning fortskrider. Du får ett meddelande när det når sin destination. Informationen i trackingkoden kommer att uppdateras när leveransföretaget hämtar beställningen från vårt lager.
Helger och helgdagar
Vi skickar inte produkter under helger och helgdagar.  Våra leveranspartners hämtar beställningar från vårt lager mellan måndag-fredag, exklusive helgdagar. Om du gör en beställning på fredag kväll skickar vi den på måndag eller nästa arbetsdag.
Stora paket
Produkter av stor storlek kommer vanligtvis i fraktlådor till oss och är svåra att kombinera med andra produkter för leverans. När vi får en beställning från dig på en bildskärm och ett tangentbord skickar vi dem i flera paket. Vanligtvis anländer paketen på en gång. Ibland kan dock den första varan komma snabbare än de andra.
Leverans till Åland
Vi erbjuder endast leverans med Post till Åland. Leveranskostnaderna kan skilja sig från priserna på fastlandet på grund av lokala skatter och leveranstillägg som t.ex. sjöförsäkring. Du kan se leveranskostnaderna vid kassan. Leveranstiden är något längre och tar vanligtvis 2-4 arbetsdagar från vårt lager i Vasa.
Leverans till Ryssland
På grund av sanktioner kommer vi inte att leverera beställningar till Ryssland från och med mars 2022. Det här alternativet är inte längre tillgängligt i kassan.

Frågor eller funderingar?

Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Du kan ringa vårt kundtjänstnummer eller skicka ett e-postmeddelande till oss. Vårt professionella team hjälper dig gärna och svarar på alla dina frågor.

Kontakta oss på

Vår kundtjänst är öppen på vardagar från 09:00 till 17:00.

Via telefon: +358 (0)6 319 77 00
Via epost: info@multitronic.fi


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning