logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

Multitronic lagerbutik

Den nya ännu bättre lagerbutiken Multitronic Vasa finns i Klemetsö på Mjölnaregatan 10. I vår butik kan du hitta ett ännu bredare utbud av bildskärmar, datorer, komponenter, tilläggsutrustning för kontor och spel, mobiltelefoner, kablar och mycket mer - det vill säga, överraskande mycket av allt.

Det som är nytt i vår butik är att du har hela Multitronics produktlager tillgängligt – direkt! Du kan bläddra i ett enormt urval från multitronic.fi eller be vår personal om hjälp. Du kan också beställa produkterna online direkt till butiken utan extra kostnad.

Vi erbjuder även datorreparation på plats. Du kan ta med din enhet till oss, vi kontrollerar den kostnadsfritt och ger råd om vad vi kan göra åt den. Dessutom kan vår kvalificerade personal hjälpa dig att välja komponenter/uppgraderings delar för att bygga din egen stationära dator. Vår personal talar finska, svenska och engelska.

Utanför butiken finns gott om lediga parkeringsplatser för bilar och lastutrymme för även de största paketen. Välkommen att besöka vår renoverade lagerbutik. Du kan hitta överraskande mycket av allt!


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning