logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Multitronic varastomyymälä

Uusi, entistäkin ehompi Multitronic Vaasa varastomyymälä sijaitsee Vaasan Klemettilässä osoitteessa Myllärinkatu 10. Myymälästämme löytyy entistäkin laajempi valikoima näyttöjä, tietokoneita, komponentteja, oheislaitteita toimistoon ja pelaamiseen, matkapuhelimia, kaapeleita ja paljon muuta – eli siis yllättävän paljon kaikkea.

Myymälästämme löytyy entistäkin laajempi valikoima näyttöjä, tietokoneita, komponentteja, oheislaitteita toimistoon ja pelaamiseen, matkapuhelimia, kaapeleita ja paljon muuta – eli siis yllättävän paljon kaikkea.

Uutta myymälässämme on myös se, että sinulla on koko Multitronicin tuotevarasto käytettävissä – välittömästi! Suurta ja entistäkin kattavampaa valikoimaa voit selata tästä sivuiltamme tai pyytää apua henkilökunnaltamme.

Tarjoamme paikan päällä myös tietokoneiden korjauspalvelua. Voit tuoda laitteesi meille, tarkistamme sen veloituksetta ja neuvomme, mitä voimme tehdä asialle. Tämän lisäksi pätevä henkilökuntamme voi auttaa sinua valitsemaan komponentteja / päivitysosia oman pöytäkoneen rakentamiseen. Henkilökuntamme puhuu suomea, ruotsia ja englantia.

Myymälän ympäristössä on runsaasti ilmaista parkkitilaa autoille sekä lastaustilaa isoimmillekkin paketeille. Tervetuloa käymään uudistetussa varastomyymälässämme. Meiltä löydät yllättävän paljon kaikkea!


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku