logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi
Osta nyt

Opi, luo, pelaa, surffaa. iPad tarjoaa upean näytön ja suorituskyvyn sekä mahtavat apit kaikkeen mitä mieluiten teet. Missä vain. Helposti. Ja hauskasti.

Kaikkeen on appinsa.

Kaikki iPadin apit on suunniteltu erityisesti iPadin tehoa ja mittakaavaa silmällä pitäen. Koska App Storessa on niin paljon mahtavia iPad-appeja, sieltä löytyy varmasti appi kaikkeen mitä mieluiten teet.

Mobiili ja moderni käyttöjärjestelmä.

iOS 10 on maailman edistyksellisin, intuitiivisin ja turvallisin mobiilikäyttöjärjestelmä. Se on niin pystyvä, että voit työskennellä ja pelata käyttäen kahta appia samanaikaisesti, pyytää Siriä lähettämään viestin puolestasi sekä varmuuskopioimaan tiedostosi automaattisesti iCloudiin, jolloin voit käyttää niitä mistä ja missä tahansa. Ja siinä on valmiina joukko appeja, joilla saat iPadistasi enemmän irti.

Huipputurvallisuutta hyppysissäsi.

Sormenjälkesi on täydellinen salasana, koska se on yksilöllinen ja aina mukanasi. Touch ID:n avulla voit avata iPadisi lukituksen hetkessä ja suojata appien henkilökohtaiset tiedot.

Työskentele kaikilla laitteilla.

iPad toimii saumattomasti yhdessä muiden laitteidesi kanssa. Aloita sähköposti iPhonella ja viimeistele se iPadilla. Tai kopioi kuvat, videot ja tekstit suoraan iPadista ja sijoita ne sitten lähelläsi olevaan Maciin. Voit jopa jakaa tiedostoja langattomasti ja välittömästi laitteiden välillä AirDropin avulla.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku