logo Multitronic Oy
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

Se on entistä nopeampi ja tehokkaampi, mutta silti huomattavasti aiempaa ohuempi ja kevyempi. Sen näyttö on kirkkaampi ja värikkäämpi kuin missään muussa Mac-kannettavassa. Siinä on täysin uusi Touch Bar1, Multi-Touch-eleillä käytettävä näppäimistöön upotettu lasipalkki, jolla pääset käsiksi haluamiisi työkaluihin juuri silloin kun haluat. Uuden MacBook Pron toteutuksessa on paljon käänteentekeviä ideoita. Ja nyt se on valmis sinun uraauurtaville ajatuksillesi.

Touch Bar ja Touch ID

Mullistava uusi tapa
käyttää Maciasi.

Touch Bar lisää eniten tarvitsemasi työkalut suoraan näppäimistöösi. Se muuttuu automaattisesti riippuen siitä mitä kulloinkin teet, jotta sinun on entistä helpompi saada asioita aikaan.1 Kaikki Touch Barissa näkyvä on sinulle jo ennestään tuttua, joten osaat käyttää sitä saman tien. Valitse esimerkiksi oikoteitä ja emojeita yhdellä kosketuksella. Liiku videon aikajanalla koko näytöllä tai selaa ja muokkaa kuvia napauttamalla. Lisäksi Macille on ensimmäistä kertaa saatavilla Touch ID, jota voit käyttää salamannopeaan kirjautumiseen ja paljon muuhun.

Touch Bar muuttuu automaattisesti riippuen siitä, mitä olet tekemässä.

Selaa projektiasi koko aikajanan näyttävällä interaktiivisella näytöllä.

Valitse kuva kirjastostasi, pyöritä kuvia ja lisää suodatin.

Liiku avoimelta Safarin välilehdeltä toiselle tai katsele tallennettua sivua koskettamalla suosikkisivua.

Vastaa iPhone- tai FaceTime-puheluun näppäimistöltä liikuttamatta osoitinta.

Valitse väripaletti ja napauta siitä väri tekstille tai kohteille muun muassa Pagesissa ja Keynotessa.

Pääset nopeasti käsiksi muotoiluvalintoihin ja emojeihin ohjelmissa kuten Viestit tai Mail.

Touch ID on nyt myös Macilla.
Nyt voit avata Macin lukituksen hetkessä. Pääset nopeasti käsiksi järjestelmäasetuksiin ja lukittuihin muistiinpanoihin. Voit myös vaihtaa käyttäjää – pelkällä sormen kosketuksella.

Lempiohjelmillesi, nykyisille ja tuleville.
Touch Bar voi muuttaa päivittäin käyttämiesi ohjelmien käyttökokemuksen, App Store -ohjelmat mukaan lukien. Se on monipuolinen alusta, jonka avulla kehittäjät voivat lisätä uusia ulottuvuuksia nykyisiin ja tuleviin ohjelmiin.

Suorituskyky

Täydellinen työkalu.
Työhön kuin työhön.

Uudessa MacBook Prossa sekä suorituskyky että kannettavuus nousevat täysin uudelle tasolle. Minne ikinä ideasi sinut johdattavat, pääset perille entistä nopeammin muun muassa viimeisimpien näytönohjainten, huipputehokkaiden prosessorien ja salamannopean tallennuksen ansiosta.

Retinä-näyttö

Kaikkien aikojen kirkkain ja värikkäin
Mac-kannettavan näyttö.

MacBook Pron uusi näyttö on on parempi kuin missään aiemmassa Mac-kannettavassa. Sen kirkkaampi LED-taustavalaisu ja suurempi kontrastisuhde tuottavat syvemmät mustat ja kirkkaammat valkoiset. Tehokkaammin valoa läpäisevät pikselit ja vaihtuva virkistystaajuus tekevät näytöstä edellisiä sukupolvia energiatehokkaamman. Lisäksi tämä on ensimmäinen Mac-kannettava, joka tukee laajaa väriskaalaa. Sen ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät entistä värikylläisemmiltä. Kuvat näyttävät aidommilta ja elävän yksityiskohtaisilta, mikä on olennaista graafisessa suunnittelussa, värinmäärityksessä ja editoinnissa.

MacBook Prossa on nyt P3-väriskaala, joka tuo saataville 25 prosenttia enemmän värejä kuin sRGB:ssä. Käytössä on selvästi laajempi vihreiden ja punaisten skaala.

Ääni

Kaiuttimet, joista
lähtee isosti ääntä.

Kaiuttimet on suunniteltu täysin uusiksi. Ne tarjoavat kaksinkertaisen dynaamisen alueen, jopa 58 prosenttia enemmän ääntä sekä mahtavaa jytinää kaksi ja puoli kertaa voimakkaammalla bassolla. Kaiuttimet on yhdistetty suoraan järjestelmän virtaan, jonka ansiosta ne voivat saavuttaa jopa kolminkertaisen huipputehon.5 Siksi ne tekevät MacBook Prosta täydellisen valinnan kappaleen miksaukseen tien päällä, videon muokkaukseen kuvauspaikalla tai elokuvan katsomiseen matkalla.

Näppäimistö ja ohjauslevy

Herkempi näppäimistö.
Laveampi ohjauslevy.

Uuden MacBook Pron käyttäminen on kaikin puolin parempi kokemus. Uudistetussa näppäimistössä on Applen suunnittelema toisen sukupolven perhosmekanismi, joka on hiottu huippuunsa paremman käyttömukavuuden ja herkkyyden takaamiseksi. Ja merkittävästi kasvanut Force Touch -ohjauslevy antaa sormillesi enemmän tilaa eleiden käyttöön ja klikkaamiseen.5

Thunderbolt 3

Kaikkien aikojen tehokkain
ja monikäyttöisin portti.

Thunderbolt 3 yhdistää erittäin suuren kaistanleveyden ja USB-C-standardin monikäyttöisyyden. Lopputuloksena on yksi huippunopea, yleiskäyttöinen portti. Se yhdistää tiedonsiirron, latauksen ja videolähdön yhteen ainoaan liittimeen ja tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden, joka on kaksinkertainen Thunderbolt 2:n kaistanleveyteen verrattuna. Molemmat MacBook Pro -koot ovat saatavilla neljällä portilla, joten voit tehdä kaiken tämän kummalta tahansa puolelta. Vanhemmat laitteet voidaan liittää helposti johdolla tai sovittimella. Lisäksi Thunderbolt 3 on käännettävä, joten se on aina oikein päin, kytkitpä sen miten tahansa.

Luo tehokas työasema liittämällä 15 tuuman MacBook Pron neljään Thunderbolt 3 -porttiin samanaikaisesti kaksi 5K-näyttöä ja kaksi RAID-järjestelmää.

macOS

Juuri se tekee
Macista ainutlaatuisen.

Jokaisen Macin suorituskyvyn takana on macOS-käyttöjärjestelmä. Se on suunniteltu laitteiston täysipainoiseen hyödyntämiseen ja yhtä helppokäyttöiseksi kuin näyttäväksikin. macOS:n mukana tulee loistava kokoelma suosittuja ohjelmia päivittäiseen käyttöön. Siinä on myös iCloud ja muita innovatiivisia tapoja, joiden avulla Macisi, iOS-laitteesi ja Apple Watchisi toimivat yhdessä.

Täysin uusi MacBook Pro -mallisto.

image

13 tuumaan malli
 

2,0 GHz 2-ytiminen Intel Core i5 -prosessori
Turbo Boost jopa 3,1 GHz
256 Gt8 PCIe-pohjainen SSD-muisti
8 Gt 1866 MHz muistia
Intel Iris Graphics 540
Force Touch -ohjauslevy
Kaksi Thunderbolt 3 -porttia

Tulossa pian
image

13 tuumaan malli
Touch Barilla ja Touch Id:llä

2,9 GHz 2-ytiminen Intel Core i5 -prosessori
Turbo Boost jopa 3,3 GHz
256 Gt8 PCIe-pohjainen SSD-muisti
8 Gt 2133 MHz muistia
Intel Iris Graphics 540
Force Touch -ohjauslevy
Neljä Thunderbolt 3 -porttia

Tulossa pian
image

15 tuumaan malli
Touch Barilla ja Touch Id:llä

2,6 GHz 4-ytiminen Intel Core i7 -prosessori
Turbo Boost jopa 3,5 GHz
256 Gt8 PCIe-pohjainen SSD-muisti
16 Gt 2133 MHz muistia
Radeon Pro 450, jossa on 2 Gt muistia
Force Touch -ohjauslevy
Neljä Thunderbolt 3 -porttia

Tulossa pian

Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku