logo Multitronic Oy
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.multitronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 00
Sähköposti: info@multitronic.fi

HyperX Cloud Revolver

Studiotasoinen ääni kilpailykyvyn parantamiseksi.

Features
  • Studiotasoinen ääni
  • Varustettu logolla, valmistettu HyperX-vaahtomuovista ja ensiluokkaisesta keinonahasta
  • Kestävä teräsrunko
  • Irrotettava melua vaimentava mikrofoni
  • Uuden sukupolven suunnatut 50 mm:n ohjainyksiköt
  • Yhteensopiva monien alustojen kanssa
Osta nyt

HyperX Cloud Revolver™ -kuulokemikrofonissa on laaja äänialue, joka luo syvyyttä ja leveyttä tarkkaan äänentoistoon. Hanki tämä kilpailukykyä parantava väline, niin kuulet vihollisen sijainnin tarkkaan, vaikka hän olisi kaukana. Parannetuilla ääniprofiileilla saadaan aikaan laajempi äänitila, joka on ihanteellinen ensimmäisen persoonan ampumapeleissä, avoimen ympäristön peleissä sekä konserttisalimainen kokemus kuunneltaessa musiikkia.

Kuulokkeissa on muotoon mukautuvaa HyperX™ -vaahtomuovia ja korkealaatuista keinonahkaa, joiden tuottama mukavuustaso mahdollistaa tuntikausien pelaamisen. Ensiluokkainen vaahtomuovi on punaista, jotta se erottuisi kilpailevista tuotteista osoittaen palkintoja voittaneen HyperX-tuotteiden korkean tason.

Saksassa kehitetyssä HyperX Cloud Revolver -kuulokemikrofonissa on kestävä teräsrunko, joka takaa pitkäikäisyyden ja muodon säilymisen. Sen irrotettavissa oleva, melua vaimentava mikrofoni tuottaa selkeän äänenlaadun ja vähentää taustamelua – näin pelien aikainen kommunikointi on laadultaan parempaa. Se on TeamSpeak™-sertifioitu ja yhteensopiva Discord-, Skype™-, Ventrilo-, Mumble- ja RaidCall-sovellusten kanssa.

Uuden sukupolven 50 mm:n ohjainyksiköt ohjaavat äänen korvaan tarkasti siten, että äänen kohdistus tulee oikein ja ääni kuuluu selkeänä ja kirkkaana basso vahvistettuna. HyperX Cloud Revolver on yhteensopiva tietokoneiden, Xbox One™1, PS4™, Wii U™, Mac®- ja Mobile-tuotteiden2 kanssa, joten se on ainoa kuulokemikrofoni, jonka tarvitset sekä tietokone- että konsolipeleihin.

Studiotasoinen ääni

HyperX Cloud Revolver™ -kuulokemikrofonissa on laaja äänialue, joka luo syvyyttä ja leveyttä tarkkaan äänentoistoon ja parantaa kilpailukykyä. Kuulet vihollisen sijaintipaikan tarkkaan myös kaukaa. Kuulokkeiden tuottama laajempi äänitila on ihanteellinen ensimmäisen persoonan ampumapeleissä, avoimen ympäristön peleissä sekä konserttimaisissa kokemuksissa kuunneltaessa musiikkia.

Uuden sukupolven suunnatut 50 mm:n ohjainyksiköt

Edistykselliset 50 mm:n suunnatut ohjainyksiköt on sijoitettu samansuuntaisesti korvien kanssa, mikä takaa selkeän, kirkkaan äänen vahvistetulla bassolla. Ohjainyksiköt suuntaavat äänen korvaan siten, että äänentoisto on mahdollisimman tarkka.

Logolla varustettu, palkintoja voittanut vaahtomuovinen HyperX-tuote

Punainen muotoon pysyvästi mukautuva vaahtomuovi näkyy kuppiosien takapuolelta – näin HyperX-tuote erottuu jo kaukaa kilpailijoistaan. Korkealaatuinen, tiivis vaahtomuovi merkitsee palkintoja voittanutta HyperX-mukavuustasoa ja laadukkuutta mahdollistaen siten pitkät pelisessiot.

Äänenohjain 2-metrisellä jatkojohdolla ja stereo- ja mikrofonipistokkeilla

HyperX Cloud Revolver toimitetaan 2-metrisellä jatkojohdolla sekä stereo- ja mikrofonipistokkeilla varustetulla äänenohjaimella tietokoneeseen liittämistä varten. Se soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi valmiiksi asennetun äänikortin kanssa.

Kestävä teräsrunko

Saksassa kehitetyssä HyperX Cloud Revolver -kuulokemikrofonissa on umpiteräksestä valmistettu runko, joka takaa pitkäikäisyyden ja muodon säilymisen.

Irrotettava melua vaimentava mikrofoni

Irrotettavissa oleva mikrofonin varsi tekee mikrofonin kytkemisestä pelaamista varten helppoa samoin kuin sen poistamisesta musiikin kuuntelua varten. Rakenne on taipuisa ja mahdollistaa mikrofonin asennon säätämisen käyttäjän mukaan.

Yhteensopiva monien alustojen kanssa

HyperX Cloud Revolver on yhteensopiva tietokoneiden, Xbox One™1, PS4™, Wii U™, Mac®- ja Mobile2-tuotteiden kanssa, joten se on ainoa kuulokemikrofoni, jonka tarvitset sekä tietokone- että konsolipeleihin.

TeamSpeak-sertifioitu

TeamSpeak™-sertifiointi todistaa äänenlaadun olevan erinomaisen selvä ja kirkas. Testeissä ei ole havaittu kaikua, taustamelua eikä äänen vääristymistä. Muita yhteensopivia pikaviestiohjelmia ovat Discord, Skype™, Ventrilo, Mumble ja RaidCall.

1.Xbox One™-ohjaimet, joissa ei ole 3,5-millistä liitäntää, vaativat sovittimen. (Sovittimia myydään erikseen.)
2.Yhteensopiva vakiomallisilla CTIA-liittimillä varustettujen laitteiden kanssa.