logo Multitronic Oy
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi
image

Se på svensk/finsk tv eller playtjänster på utlandssemestern (och tex amerikansk tv när du är hemma)

Slipp irriterande utlandsspärrar! Freedome låter dig se svensk/finsk tv på semestern – och titta på filmtjänster från USA i Finland.

Surfa utan geo-begränsingar – använd dina favorittjänster oavsett var du befinner dig i världen.

När du använder Internet lämnar du alltid spår efter dig i form av ett IP-nummer. Ditt vanliga IP-nummer talar även om var du befinner dig i världen, vilket är skälet till varför du exempelvis inte kan se filmklipp som är spärrade till USA. F-Secure Freedome löser det här genom att låta dig bestämma från vilket land ditt IP härstammar med ett klick. Om du är på semester i utlandet kan du välja ett finskt eller svenskt IP nummer vilket gör att du kan se på svenska/finska webbtv. Dessutom behöver du inte drabbas av att Facebook eller Google byter språk när du är utomlands.

Osynlig

Freedome gör att du blir i praktiken osynlig på nätet. Det går inte att spåra dig eftersom du använder ett IP-nummer som inte kan kopplas till dig. Applikationen låter dig även bestämma från vilken land ditt IP ska härstamma. All trafik skickas krypterad för att ingen utomstående ska kunna se innehållet (inte ens internetoperatören).

image